19.02.2020  |  EL  |  Sikring

ATEX-sikkerhedsafbrydere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Designet til potentielt eksplosive atmosfærer

ATEX-sikkerhedsafbrydere er designet til zone 22 og kan klare at blive udsat for ledende støv. Kapslingens maksimale temperatur er 70 ⁰C. Specifikationen af zone 22 er, at det ikke er sandsynligt, at der forekommer en eksplosiv atmosfære, og i så fald er det kun kortvarigt.

De frontbetjente ATEX-sikkerhedsafbrydere fås fra 16 til 125 A (IEC), med effektværdier fra 7,5 til 45 kW op til 690 V (AC-23A), i formstøbte aluminiumskapslinger.
Der findes en 3-, 4- og 6-polet version.

Pålidelig under ekstreme forhold
ATEX-sikkerhedsafbrydere er konstrueret til at kunne modstå slid under barske driftsforhold. De er fremstillet af UV-resistente materialer af høj kvalitet, og beskyttelsesklassen er IP65, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs anvendelse. De er desuden EMC-godkendte og kan bruges i miljøer med elektromagnetiske forstyrrelser.

Sikkerhed og beskyttelse
Under konstruktionen af sikkerhedsafbryderne er der taget højde for sikkerhed og pålidelig drift i alle aspekter. Funktioner, såsom aflåsning af dæksel, gør vedligeholdelse og installation så sikkert som muligt.

Mere fra ABB A/S

ABB i Danmark er en del af den globale ABB-gruppe, som har hovedkontor i Schweiz.ABB er førende inden for kraft- og automationsteknologier, der forbedrer ydeevnen inden for forsyning, industri, transport og infrastruktur med mindst mulig påvirkning af miljøet.ABB-koncernen opererer i omkring 100 lande og beskæftiger ca. 140.000 medarbejdere. Med adresser i Esbjerg, Fredericia, Odense, Sk…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere