19.02.2020  |  EL  |  Sikkerhed

ATEX-sikkerhedsafbrydere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Designet til potentielt eksplosive atmosfærer

ATEX-sikkerhedsafbrydere er designet til zone 22 og kan klare at blive udsat for ledende støv. Kapslingens maksimale temperatur er 70 ⁰C. Specifikationen af zone 22 er, at det ikke er sandsynligt, at der forekommer en eksplosiv atmosfære, og i så fald er det kun kortvarigt.

De frontbetjente ATEX-sikkerhedsafbrydere fås fra 16 til 125 A (IEC), med effektværdier fra 7,5 til 45 kW op til 690 V (AC-23A), i formstøbte aluminiumskapslinger.
Der findes en 3-, 4- og 6-polet version.

Pålidelig under ekstreme forhold
ATEX-sikkerhedsafbrydere er konstrueret til at kunne modstå slid under barske driftsforhold. De er fremstillet af UV-resistente materialer af høj kvalitet, og beskyttelsesklassen er IP65, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs anvendelse. De er desuden EMC-godkendte og kan bruges i miljøer med elektromagnetiske forstyrrelser.

Sikkerhed og beskyttelse
Under konstruktionen af sikkerhedsafbryderne er der taget højde for sikkerhed og pålidelig drift i alle aspekter. Funktioner, såsom aflåsning af dæksel, gør vedligeholdelse og installation så sikkert som muligt.

Mere fra ABB A/S

ABB A/S

www.abb.dk

ABB er en førende global teknologi-virksomhed, der styrker omstillingen af samfundet og industrien for at opnå en mere produktiv og bæredygtig fremtid.  ABB-koncernen opererer i omkring 100 lande og beskæftiger ca. 140.000 medarbejdere. Med adresser i Esbjerg, Fredericia, Odense, Skovlunde og Aalborg beskæftiger ABB Danmark ca. 550 medarbejdere.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere