Sikring

Arbejdsredskaber

Undgå ekstraregninger ved indbrud i varebilen: Fjern værktøjet

Danske varebiler har ofte overflod af ubrugt værktøj liggende, når de holder stille. Ved at få styr på virksomhedens værktøj og få leveret og afhentet lejemateriel minimerer I tabet, hvis indbrudstyven kommer forbi.

Indhold fra partner

Sanitet

GROHE Sense – den smarte vandsensor

Giver tryghed og ro i sindet hvis uheldet er ude med intelligent overvågning og push notifikationer.

Indhold fra partner

Sikring

Hikvision lancerer serie af højtydende eksplosionssikre kameraer

Hikvision – verdens førende leverandør af innovative videoovervågningsprodukter og -løsninger – har lanceret tre nye ATEX- og IECEx-godkendte standardnetværkskameraer, inklusiv to bullet- og en PTZ-dome-model. Hermed leverer de en sikker kameraløsning til

Indhold fra partner

Sikring

Sanistål køber sikringsvirksomhed

Sanistål overtager virksomheden Danbox og styrker dermed sine kompetencer inden for sikring.

Byggeri

Hård kamp om ordrerne

Byggemarkeder, der løber med privatkunderne, benhård konkurrence på pris og generel manglende efterspørgsel på grund af stilstand i byggeriet. Der er nok at bekymre sig om for de installatører, der beskæftiger sig med sikring og overvågning. Installator.dk har talt med en række branchefolk om udfordringerne på markedet.

Tema: Sikring & overvågning

Sikring og overvågning er et forretningsområde i vækst, men også et marked, der er præget af hård konkurrence. Specielt på privatmarkedet skal installatørerne være skarpe for at konkurrere med de store sikringsfirmaer. I dette tema kigger vi nærmere på konkurrencesituationen og de nyeste overvågnings-løsninger, som er blevet mere intelligente og nemmere installere og bruge. Læs også om den tyske producent Mobotix, som samarbejder med en række installatører og ser et stort vækstpotentiale på det danske marked.

MM Sikring bliver til Actas

Efter et flerårigt samarbejde har MM Sikring i Hårlev valgt at blive en del af den landsdækkende sikringsvirksomhed, Actas A/S.

Sikring

Gratis seminar: Bliv opdateret på den nyeste teknologi

Solar Sikring inviterer dig til Night Shoot-Out i hele landet. Et gratis seminar, hvor vi vil give dig indsigt i de seneste teknologier indenfor IVA, LPR og termiske kameraer.

Indhold fra partner

Byggeri

Sådan undgår du tyveknægte i din varevogn

Varevogne proppet med dyrt værktøj ligger højt på mange tyves ønskelister. Med en række forholdsregler undgår du at få besøg af de ubudne gæster.

Sikring

Digitale brandmandspaneler er på vej frem

Ud med de gamle ”altertavler” og ind med digitale brandmandspaneler. Der er et stort marked for at installere digitale brandmandspaneler med større fleksibilitet og langt flere features, der øger brandsikkerheden.

Sikring

Integreret sikring vinder frem i det offentlige

Effektivitet og enkel vedligeholdelse er nøgleordene, når offentlige virksomheder samler brandalarmering, adgangskontrol og overvågning i en samlet løsning. Hos Schneider Electric opleves en stigende efterspørgsel på integrerede sikringsløsninger i det offentlige.

Sikring

Skoler brandsikrer som aldrig før

Et stigende antal kommuner opsætter automatiske brandalarmer på skolerne. Det giver optimisme og travlhed hos de installatører, der er specialister på et fagområde, som kræver både specialviden og tålmodighed.

Sikring og overvågning: Vækstmarked med forhindringer

Store sikringsfirmaer dominerer det private marked for tyverisikring og overvågning. Det gør det svært for installatørerne at tjene penge på området. På erhvervsmarkedet er mulighederne bedre, men manglende vækst i byggeriet betyder dog, at det ikke er en guldrandet forretning.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere