07.08.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Hetek vil styrke forretningen yderligere

En forretningsplan med fokus på at udvikle virksomheden, resulterer i en ny ansættelse til sikringsafdelingen hos Hetek.

I efteråret 2019 overtog el-installatøren Hetek Vejle El-Service, og nu tilføjer den Vejlebaserede virksomhed endnu et ben ti forretning. Det bliver med Jimmy Busjæck i spidsen, der får ansvaret for Hetek Sikring.

”I Jimmy får vi en lokal mand, som har stor erfaring med sikring i alle afskygninger. Sikring er ikke nyt for os, men vi mærker en øget efterspørgsel og styrker os derfor”, siger ejer af Hetek, Torben Hedegaard.

Han forudser, at efterspørgslen på sikring stiger yderligere i de kommende år, og sammenholdt med forretningsplanen hos Hetek, var tiden inde til at udvikle virksomheden yderligere.

Læs også: Ny afdelingschef skal styrke Høyrup & Clemmensens sikringsafdeling

”Vi har en god og sund virksomhed med mange loyale kunder, som vores dedikerede medarbejdere servicerer, men udover vores generelle elforretning, har vi ambitioner om at tilbyde den bedste rådgivning fra kompetente specialister på andre områder – sikring er et af de områder”, siger Torben Hedegaard.

Jimmy Busjæck har de seneste 10 år arbejdet med salg i sikrings-branchen, og han ser frem til at blive en del af holdet hos Hetek.

”I min verden hænger el og sikring fint sammen, da efterspørgslen på begge dele ofte kommer fra de samme kunder, og jeg glæder mig til at bidrage til, at Hetek også på sikring tilbyder den bedste rådgivning og service for kunderne”, siger han.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere