11.09.2023  |  VENTILATION  |  Intelligente installationer

Automatik giver bedre ressourceøkonomi med store besparelser

Indhold fra partner Hvad er dette?

Automatikløsninger kan spare energi, spare penge og reducere CO2-udledningen

Alt for ofte kører procesventilationssystemet mere og med større luftmængde end nødvendigt. Det forøger strømforbruget og øger varmeregningen, hvilket er dyrt og forurener miljøet.

Der er heldigvis flere veje til reduktion af strømforbruget, både på nye og nuværende installationer. Anvendelse af en ventilator med den rigtige kapacitet og automatik til at styre ventilationssystemet, kan betyde en væsentlig reduktion af strømforbruget, lavere energiforbrug til opvarmning og mindre støj.

MultiBox IV og PowerSmart II Geovent tilbyder automatikløsninger, der eff ektivt nedbringer ressourceforbruget og dermed CO2 udledningen.

Ved at installere en MultiBox IV, PowerSmart II og en frekvensomformer kan du få systemet til automatisk at tilpasse udsugningen til det reelle behov i virksomheden.

For mere information kontakt os på tlf. +45 86 64 22 11 eller salg@geovent.dk

Tags: Geovent

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere