16.05.2019  |  VVS  |  Branchen

Banebrydende løsninger til storby- og gæstebadeværelset

Indhold fra partner Hvad er dette?

Igen i år kunne du finde Laufen på den vanlige plads, stand 4101 i Hal C, hvor man kunne se de danske og internationale trends til badeværelset – både hvad angår design og farver, men bestemt også med teknologiske standarder.

Hos Laufen er der lagt op til et farverigt år med masser af kontraster, hvor praktiske løsninger og design flyder ud i ét. Det lille badeværelse har fået lidt ekstra opmærksomhed. Der er fundet nye løsninger hertil, hvor man kan øge komforten på storby- og gæstebadeværelset – eller måske endda på badeværelset i sommerhuset.

På messen kunne man også finde Cleanet Riva og Cleanet Navia, hvor sidstnævnte er det nyeste skud på stammen i serien af douchetoiletter. Cleanet Navia byder på en mere kompakt keramisk krop og en større strømligning af funktionerne i forhold til søsterversionen, Riva.

Den nye generation af SaphirKeramik® var repræsenteret i form af Patricia Urquiolas nye serie, Sonar, hvor der igen er sat nye grænser for hvad man kan gøre med sanitetskeramik. Serien er inspireret af de rolige former, der dannes i stille vand, når en dråbe rammer overfladen.

Der var rig mulighed for at hente inspiration til alle slags badeværelser på standen og i Laufen ser man nu frem til at lade alle få glæde af de nye innovationer. Rigtig mange tak for i år!

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere