07.12.2017  |  VVS  |  Branchen

Bedre Bad indgår samarbejdsaftale med KlarPris

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bedre Bad, Danmarks største frivillige kæde af VVS-installatører, har indgået en aftale med KlarPris, en online markedsplads for el- og VVS-branchen.

Aftalen betyder, at de 60 VVS-installatører i Bedre Bad fremover kan benytte KlarPris som fundament i deres indkøbsstrategi.

”Bedre Bads formål med aftalen med KlarPris er, at optimere vores medlemmers indkøbsbetingelser. Ved at benytte KlarPris får vi et rigtig godt overblik over hele kædens samlede indkøb, og samtidig er det et ideelt værktøj for den enkelte installatør til at optimere sine indkøb og dermed sin indtjening,” siger Bedre Bads direktør Carl Christian Holm Frederiksen.

Med KlarPris kan installatørerne hurtigt få det totale overblik over tilgængeligheden og priserne på alle materialer hos grossister og leverandører på en overskuelig måde. Udover at det sikrer, at installatørerne altid kan få varerne til den bedste pris, gør det installatørernes tilbudsgivning hurtigere og mere konkurrencedygtig.

”KlarPris er en oplagt løsning til at udnytte de indkøbsfordele, der er et element i en kæde som Bedre Bad, og vi er stolte over aftalen med Bedre Bad. Vores online markedsplads sikrer overblik og fuld gennemsigtighed i udbud af varer og priser,” siger direktør i KlarPris Jens Davidsen.

For yderligere information, kontakt:

Direktør Carl Christian Holm Frederiksen, Bedre Bad, +45 7567 8544, cc@bedrebad.dk

Direktør Jens Davidsen, KlarPris, +45 4078 0473, jens@klarpris.dk

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris samler leverandørerne ét sted, så du får det fulde overblik over markedet. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen. Få dine leverandører samlet ét sted, så du ikke skal besøge flere hjemmesider, hver gang du handler. Se alt i netto-priser med markedets smarteste indk…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere