14.09.2023  |  EL  |  Branchen

Beijer Ref Denmark har fået ny CEO

Klima- og kølegrossisten Beijer Ref Denmark gennemfører et generationsskifte, da Claus Bo Jacobsen har ønsket at træde tilbage som CEO. Afløseren er Thomas Dalsgaard, der er fundet internt.

”Jeg er stolt og beæret over at få ansvaret for Beijer Refs danske selskaber. I den kommende tid vil jeg gøre mit bedste for at lære organisationen endnu bedre at kende. Jeg vil have fokus på, at vi får afsluttet vores nuværende strategiperiode på bedste vis, og så ser jeg frem til de næste skridt, hvor vi blandt andet vil styrke digitaliseringen af forretningen og tilbyde bedre online-løsninger til kunderne”, udtaler Thomas Dalsgaard.

Thomas Dalsgaard kom til Beijer Ref Denmark i 2019 som Business Unit Manager for datterselskabet Armadan, som handler med teknisk isolering og passiv brandsikring. Senere har han også varetaget rollen som Business Development Manager med ansvar for forretningsudvikling og marketing.

”Vores nordiske direktør Fredrik Hamrin og jeg glæder os til at arbejde tættere sammen med Thomas Dalsgaard om at udvikle forretningen, så vi kan skabe yderligere vækst for vores danske selskaber”, udtaler Simon Karlin, EVP & COO EMEA i Beijer Ref.

Læs også: Fransk profil forfremmes og arbejder i Danmark

Claus Bo Jacobsen har været CEO for Beijer Ref Denmark siden 2009, og ændringen kommer på baggrund af, at han har ønsket at træde tilbage.

”Jeg har haft mange rigtig gode år i Beijer Ref-koncernen, og jeg har nydt den fantastiske rejse, som jeg har været på sammen med alle de dygtige medarbejdere. Gennem et stykke tid har jeg haft et ønske om at trappe ned for at kunne bruge mere tid sammen med min familie, og nu er tiden rigtig til at gennemføre et generationsskifte og give ansvaret videre til yngre kræfter”, udtaler Claus Bo Jacobsen.

I de kommende seks måneder fortsætter Claus Bo Jacobsen i rollen som Business Development Director for Beijer Ref Nordic, hvor han står i spidsen for flere strategiske projekter, og hvor han vil stå til rådighed for sin afløser til at overlevere forretningen.

- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere