Belimo A/S

www.belimo.dk

Branche/Sektor:

Ventilation

Om

Schweizisk kvalitet og teknik
Dansk know how og lune

 

Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi e…

Læs mere  

Om

Schweizisk kvalitet og teknik
Dansk know how og lune

 

Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk team med mere end 30 års akkumuleret viden og indsigt i danske forhold og det danske marked. Vi sætter kundens behov i centrum og ser det som vores fornemmeste opgave at bidrage til kunders succes.

 

Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk team med mere end 30 års akkumuleret viden og indsigt i danske forhold og det danske marked. Vi sætter kundens behov i centrum og ser det som vores fornemmeste opgave at bidrage til kunders succes. Det gør vi ved altid at stille alt, hvad der er værd at vide om regulering og styring af luft og vand til rådighed hurtigt og uden beregning for alle vores kunder. Vi sætter en ære i at være nemme at få fat i og nemme at snakke med. Professionelle med et glimt i øjet. Hertil kommer dag til dag levering, fragtfrit til erhvervsadresser samt 5 års garanti – Alt sammen til konkurrencedygtige priser.

 

Savner du support i forbindelse med rådgivning, dimensionering, produktvalg, installation eller service, så er telefon 86524400 en sikker indgang til alt, hvad der er værd at vide. Prøv os.

Jobs

Dynamisk support-tekniker søges

Trives du med support på højt teknisk niveau, og ligger det naturligt til dig at tage ansvar? Så har vi jobbet til dig inden for spjældmotorer, ventiler og ventilmotorer samt sensorer til regulering af luft og vand i varme- og ventilationsanlæg.

Frist: 15.02.2023 Midtjylland

Navnenyt

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere