03.12.2020  |  EL  |  Indeklima

Belimo sensorer – mindst lige så nemme at indstille, som de er at montere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er nemt og hurtigt at installere sensorer fra Belimo. Du sparer mange montørtimer, hvis du f.eks. skal have en sensor til måling af temperatur, luftfugtighed og/eller CO2-indhold i alle rum i en bygning.

Nem at montere på væggen

Belimos rumsensor har en aftagelig bagplade, der gør det nemt at markere skruehuller og nemt at montere sensoren på væggen. Samtidig er det nemt at tilslutte ledninger til den monterede sensor. Der sidder nemlig klemmer parat til ledningerne – så der er ikke behov for værktøj. Coveret klikker du også bare på den monterede sensor, uden at bruge værktøj.

Mindst lige så nem at indstille

Det er lige så nemt at indstille sensoren, som det er at montere den på væggen. Belimos sensorer kan nemlig indstilles ved hjælp af din smartphones NFC-forbindelse. Du skal med andre ord ikke ind og dreje på knapper eller andet på sensoren. Du indstiller blot i Belimos app, og overfører det til sensoren. Der behøver ikke engang være spænding på sensoren, så i princippet kan du indstille alle sensorerne hjemmefra, inden du kører ud og monterer dem. Og du er ikke afhængig af, om der er trukket kabler, før du monterer og indstiller sensorerne.

På samme måde kan du nemt rekalibrere sensorerne, hvis der bliver behov for det.

Stort udvalg af sensorer fra Belimo og Thermokon

Belimos rumsensor fås til måling af temperatur, luftfugtighed og CO2-indhold, til måling af temperatur og luftfugtighed og som ren temperatur-måler. Det vælger du blot, ud fra hvilke data der skal til bygningens CTS.

Du kan også få kanal-sensorer fra Belimo. De er lige så nemme at montere og indstille som rumsensoren. De måler henholdsvis luftkvalitet, temperatur, tryk eller fugtighed. Eller flow i vand. Desuden forhandler Belimo Danmark også Thermokons meget omfattende udvalg af sensorer. Så uanset, hvad du har behov for en sensor til, og hvad den skal kunne, kan du få den hos os.

Se vores udvalg af sensorer her – eller kontakt vores kompetencecenter

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere