18.06.2020  |  EL  |  Belysning

Belysning inspireret af naturen

Signify introducerer nu NatureConnect. Systemet bygger på gennemtestede biofiliske designprincipper, der bruger naturelementer i indretningen for at skabe sunde, engagerende og inspirerende miljøer.

NatureConnect belysning er designet til at gavne krop og sind, der skal føre til øget produktivitet, engagement og velvære på arbejdspladsen.

Belysningen kombinerer flere LED-armaturer; Daylight, Skylight og Lightscape, med styring så man kan skabe lysscener skræddersyet til folks behov, baseret på naturoplevelser.

Læs også: Frederiksberg halverer CO2-udledningen fra vejbelysning før tid

”Vi er blevet en indendørs-generation, der lever i en ’always-on’ verden, med en work-life balance, der er mere krævende end nogensinde før”, siger Olivia Qui, chief innovation officer hos Signify, og fortsætter:

”Mange virksomheder skifter tilgang, og opdager at investering i medarbejdernes sundhed og velvære kan betale sig. Når alt kommer til alt, er sunde medarbejdere lig med en sund virksomhed”. 

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere