12.01.2018  |  EL  |  Belysning

Belysningsprojekt i Glostrup Kommune

Indhold fra partner Hvad er dette?

SIF Gruppen vinder spændende belysningsprojekt for Glostrup kommune.

Med opstart februar 2018, og i tæt samarbejde med vores leverandør X-Light, har SIF Gruppen designet en ny innovativ belysningsløsning, til Glostrup kommunes institutioner.

”Projektet er spændende”, udtaler afdelingsleder Tommy Godsk. ”Vi har valgt en ny styringsfunktion, hvor de enkelte armaturer er intelligente, og hvor disse kan programmeres individuelt, via en app på telefonen. Dette gør belysningsanlægget meget fleksibelt og muliggør løbende tilpasning, til kommunens bygninger og ændrede behov”.

Første projekt

Projektet er det første med denne type løsning, men bestemt ikke det sidste. Teknologien byder på store muligheder, bl.a. lavere installationsomkostninger og samtidig større fleksibilitet for brugerne. SIF Gruppen arbejder allerede nu, med flere lignende projekter.

Vi glæder os til samarbejdet med Glostrup kommune og kan hermed føje endnu en kommune, til SIF Gruppens referenceliste.

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere