09.12.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Billy lancerer ny og forbedret mobil-app: Tag regnskabet med på farten

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med lanceringen af Billys nye og forbedret mobil-app får du en langt bedre oplevelse, når du bogfører på farten. Og du får nemt overblik over funktionerne med den nye menu i app’en. Derudover er appen også blevet markant hurtigere.

Det er blevet endnu nemmere og hurtigere, at klare bogføringen på farten. Med lanceringen af Billys nye og forbedret mobil-app til iOS og Android, kan du regne med: 

  • Hurtigere load-tider

  • Nemmere navigation

  • Et knivskarpt finansielt overblik

Få syn for sagen og prøv den splinternye og forbedret mobil-app: Download den til iOS og Android.  

Du kan forvente nye funktioner løbende, som udvider dine muligheder for at hive mobilen op ad lommen og udnytte et ledigt øjeblik til bogføring. Du kan følge med i de nyeste tilføjede funktioner i app’en lige her.

Men hvilke funktioner byder mobil-appen allerede på? 

Det kan du bruge mobil-app’en til:

  • Fakturamodul: Opret og send fakturaer (også EAN-fakturaer) - opret og rediger kunder og produkter - registrér betalinger

  • Regningsmodul: Tag billeder af dine kvitteringer (Billys scanningsmotor indlæser dataene på kvitteringen helt automatisk) - bogfør regninger med få klik - få et samlet overblik over dine udgifter

  • Tilbudsmodul: Opret og send tilbud til dine kunder

Tilbudsmodulet er nyeste skud på stammen. Men ud over det, så er den nye og forbedret mobil-app komplet ombygget. Det giver dig en bedre brugeroplevelse. Men hvordan vil du opleve den forbedrede brugeroplevelse?

Navigation: Nu kan du finde rundt i appen på nul komma fem. Den nye menu, som du altid finder i bunden af skærmen, giver dig en hurtig genvej til appens funktioner. Det betyder både færre klik og et let tilgængeligt overblik over funktionerne. 

Load-tider: Vink farvel til en langsom loading skærm. Den nye mobil-app henter nemlig data oftere, så den er lynhurtigt klar til at vise dig de data, du skal bruge. 

1-2-3 tilbage på sporet: Hvis der skulle opstå fejl, så kan de rettes hurtigere med den måde app’en er bygget op på.

Nysgerrig? Så kan du læse mere om Billys nye og forbedret mobil-app her

Udforsk de mange muligheder for automatisering af dit regnskab. Prøv Billy Regnskabsprogram helt gratis.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere