17.12.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu er det snart tid til at få styr på årsregnskabet og selvangivelsen. Når du skal redegøre for din virksomheds økonomi i 2019, giver Billy Regnskabsprogram dig et billigere og nemmere alternativ til revisoren.

Med Billy Regnskabsprograms årsafslutningsmodul kan du slippe for en masse besvær og fokusere på driften af din virksomhed. Din årsafslutning bliver nemlig genereret automatisk, og du bliver guidet gennem modulet fra start til slut. 

Billy Regnskabsprogram kan hjælpe dig med en komplet årsrapport, skatteregnskab og selvangivelse fra 1.645 kr.

Dit årsregnskab redegører for din virksomheds økonomiske status fra d. 1. januar til d. 31. december. Det indeholder som minimum en balance, en resultatopgørelse, en ledelsespåtegning og den anvendte regnskabspraksis. Der er mange ting at holde styr på, når din virksomheds økonomiske status skal opgøres for året. Heldigvis kan årsregnskabsmodulet i Billy automatisk udarbejde dit årsregnskab. 

Modulet er udarbejdet i samarbejde med nogle af de førende digitale revisorer i Danmark, så du kan trygt læne dig tilbage og vente på, at din årsrapport bliver genereret.

Du får alt, hvad du skal bruge til din indberetning:

- Udfyldt eller udvidet selvangivelse inkl. bilag

- Færdigt skatteregnskab

- Professionel årsrapport

- Udfyldt lønsumsblanket

- Udfyldt selskabsselvangivelse

- Udfyldte udbytteblanketter

- Fil med årsrapport og skatteregnskab klar til Erhvervsstyrelsen

Årsregnskabsmodulet guider dig i afslutningen af din bogføring

Hvis du ikke er færdig med din bogføring af 2019, kan du stadig købe adgang til modulet. Du vil blive guidet igennem de ting, du skal have styr på inden årsrapporten kan genereres.

Kom i gang med Billy Regnskabsprogram og dit årsregnskab her.

Mere fra Billy Regnskabsprogram

Billy Regnskabsprogram

www.billy.dk

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Vores regnskabsprogram er nemlig bygget til at gøre livet lettere for dig som selvstændig, så du kan bruge mindre tid på regnskab og mere tid på din virksomhed.Du behøver med andre ord hverken at være revisor eller bogholder for at kunne bruge Billy. Det er nemt at sende fakturaer, scanne kvitteringer og afregne moms med få klik. Og du har altid…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere