10.11.2017  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

BIM Insights Session 16 november - Product Line Placer til piping og nodesolver funktionalitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Næste torsdag den 16. november organiserer MEPcontent et nyt BIM Insights webinar. Lær at tegne rørsystemer og løse noder lynhurtigt i Revit med den nye Product Line Placer for piping app til Revit.

Næste torsdag den 16. november organiserer MEPcontent et nyt BIM Insights webinar. Lær at tegne rørsystemer lynhurtigt i Revit med Product Line Placer for piping-appen til Revit. I webinaret demonstrerer MEPcontent også hvordan du kan bruge nodesolveren, der hjælper dig med at identificere noder i Revit og giver dig mulige løsninger at vælge imellem. Du kan tilmelde dig gratis til denne BIM Insights Session her.

Mere fra MEPcontent

MEPcontent

https://www.mepcontent.com

MEPcontent.com er BIM-biblioteket for hver MEP-ingeniør. Her finder du up-to-date grafisk og parametrisk produktinformation, der er klar til brug i enhver BIM-proces.I tæt samarbejde med alle kendte producenter tilbyder MEPcontent.com filer af de mest brugte produkter til Revit og CAD. Disse filer er åbne og gratis: hver ingeniør kan bruge dem. 

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere