16.10.2018  |  EL  |  Belysning

BIM-objekter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Solar udarbejder BIM-objekter af produkterne i Solar Light og Solar Project.

Det er en service, vi leverer til alle i byggesektoren. Objekterne er tilgængelige som downloads via solarlight.dk og bimobject.com.

BIM er ”Building Information Modelling”.

BIM er langt mere end en digital repræsentation af en bygningsgeometri. En BIM model indeholder definerende data om det aktuelle byggeri, herunder detaljeret information om de enkelte bygningsdele (BIM objekter).

I de sidste ti år er brugen af Building Information Modelling eksploderet. Den store fordel ved at bruge BIM er, at alle fagfolk i designfasen har adgang til samme 3D-model og projektdata på samme tid.

Den interessante forbindelse mellem Solar Light og BIM er, at produktdata nu kan indgå i beregninger, analyser og derved definere krav og sammenhænge i f.eks. de elektriske installationer. Dette gør det hurtigt at efterprøve og vurdere alternativer.
BIM hjælper til at koordinere tidsplan, skabe produktoverblik og optimere økonomien.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning 2018

Mere fra Solar Light – Når belysning betyder noget

Solar Light – Når belysning betyder noget

www.solarlight.dk/

Med Solar Light sortimentet er du godt rustet til at løse alle belysningsopgaver. Du finder et bredt sortiment af professionelle belysningsprodukter med mange anvendelsesområder, indendørs såvel som udendørs.  Vi er specialister i at finde den rette belysning til bl.a. industrien, kontormiljøer, landbrug, sportshaller, retail, uddannelses-…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere