Solar Light – Når belysning betyder noget

www.solarlight.dk/

Om

VI ER HER FOR AT STYRKE DIN FORRETNING

Der er nogen, der siger, at Danmark skal være et konkurrencesamfund.

”Hvad er nyheden i det?” svarer vi, der arbejder i el-branchen til daglig. For os har konkurrence været en realitet i årevis. Mange af os bruger en stor del af vores arbejdstid på at deltage i udbud. Arbejdstid, som…

Læs mere  

Om

VI ER HER FOR AT STYRKE DIN FORRETNING

Der er nogen, der siger, at Danmark skal være et konkurrencesamfund.

”Hvad er nyheden i det?” svarer vi, der arbejder i el-branchen til daglig. For os har konkurrence været en realitet i årevis. Mange af os bruger en stor del af vores arbejdstid på at deltage i udbud. Arbejdstid, som for 3/4 vedkommende er spildt. I gennemsnit.

Men udbud er kommet for at blive. Og vi må leve med dem. Hvad vi ikke behøver leve med, er alt det papirarbejde og tidsspilde, der følger med, når man vil være med i kampen om de gode opgaver.

Solarlight.dk er sat i verden for at hjælpe dig med at lave dine tilbud meget nemmere og hurtigere end før. Og samtidig få dem til at ligne en million.

Vi vil ikke nøjes med at levere de bedste belysningsprodukter og -løsning til attraktive priser. Vi vil hjælpe dig og vores øvrige kunder til at klare sig bedre.

Derfor tilbyder vi også en række kompetencer, du er velkommen til at drage nytte af:

  • Hjælp til at vælge den rigtige type belysning
  • Teknisk support
  • Kundesupport
  • Projektering
  • Belysningsberegning
  • Energirådgivning - læs mere herom her

Solar Light giver dig mulighed for at skabe morgendagens belysningsløsninger i dag.

Udnyt mulighederne!

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere