24.06.2020  |  EL  |  Belysning

Solar Light og Schneider Electric sætter fokus på sikkerhedsbelysning

Solar Light vil i samarbejde med Schneider Electric tilbyde deres kunder decentraliserede løsninger, når det kommer til sikkerhedsbelysning. Begge parter ser frem til samarbejdet.

Der er strenge krav til sikkerhedsbelysning på offentlige steder, hvor mange mennesker er samlet, og derfor kender vi alle til de lysende grønne skilte for nødudgange i biografer, skoler, institutioner og shoppingcentre.

Læs også: LED-strips giver sikkert og energivenligt lys til arbejdspladsen

Nu bliver sikkerhedsbelysning et strategisk fokusområde inden for Solars belysningskoncept Solar Light.

I stedet for en central løsning, hvor der skal trækkes brandsikre kabler ud til de enkelte installationer, tilbyder virksomheden nu decentrale løsninger. Hvert armatur er forsynet med en batterilevetid på op til otte år. Samtidig er der mulighed for central overvågning via trådløs kommunikation.

”Vi vil gerne udfordre markedet. Med de teknologier, der nu er til rådighed, er der mulighed for decentrale løsninger, hvor produkterne stadig kan overvåges centralt. Derfor går vi nu aktivt ud for at påvirke markedet med det nye sortiment”, siger Thomas Hestbæk, Group Senior Category Manager Lighting i Solar.

Et stort potentiale
Schneider Electric har længe leveret løsninger inden for sikkerhedsbelysning i mange lande i Europa og har ønsket at lancere i Danmark også.

”Derfor er vi glade for, at vi i samarbejde med Solar nu kan realisere denne plan. Sikkerhedsbelysning er et område, der indgår i de fleste nybyggerier og renoveringer, og vores produktportefølje møder behovet hos den danske el-branche og forbrugerne”, siger Jakob Andersen, Project Manager, Sales, Schneider Electric.

Schneider Electric er allerede i dag en anerkendt leverandør på sikkerhedsområdet Automatisk Brand Alarmeringsanlæg (ABA) med sin ESMI-portefølje, og med denne lancering ser man et stort potentiale i at udvide sine tilbud inden for bygnings- og personsikkerhed.

Læs også: Frederiksberg halverer CO2-udledningen fra vejbelysning før tid

”Vi har valgt Solar Danmark som repræsentant for vores produktportefølje inden for sikkerhedsbelysning, da vi er sikre på, at de med deres markedsposition og deres erfaring på området vil kunne indfri de fælles målsætninger og ambitioner”, siger Jakob Andersen.

- SMF

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere