18.05.2021  |  EL  |  Belysning

Case: NY BELYSNING KONCEPT TIL STUDERENDE I KØBENHAVNSK SKOLE

Indhold fra partner Hvad er dette?

Københavnsk skole har fået en makeover med behagelige læsekabiner og mere plads til gruppearbejde

Skolens bibliotek har udnyttet nedlukningen under COVID-19 til at renovere. Der er blevet oprettet nye arbejdsstationer og installeret nyt lys, der med simpel styring gør, at der opnås energibesparelser, da lyset automatisk slukkes, når der ingen er og ligeledes kan dæmpes i fht. dagslysniveauet.

Det har været afgørende for bibliotekets ledelse at de studerende og andre biblioteksbrugere føler sig velkomne og ser biblioteket som et dejligt sted at sidde og studere. Biblioteket i København har således fået smarte, komfortable læsekabiner, hvor noget af reolpladsen nu er omdannet til behagelige siddepladser, hvor de studerende kan læse. Og når du nærmer dig læsekabinerne, tænder lyset til 100% og dæmpes automatisk i løbet af dagen ved mindre aktivitet.

Det er specieldesignede LQ38 med L-Sense-styring, som er designet og udviklet i samarbejde med husarkitekten på skolen. Armaturerne er tændt døgnet rundt, men kører automatisk op til 100% lysstyrke, når der er bevægelse. Det samme gør sig gældende ved bibliotekets sofagrupper. Rundt i reolerne er der små glasmontrer, der er monteret med art-profiler med RGBW bånd i.

I alle kontorerne har der tidligere været monteret specielle armatur-skinner, der er specielt udført og produceret til Dampa-loftet. Skolen ønskede at bevare designet af disse armaturer, så Solar Light byggede linjearmaturer specielt tilpasset lofterne, så de nu fås fra 50 cm op til 2,5 meters længde, som så sættes sammen for at opnå en fremtidssikret løsning. Fleksibiliteten er høj, så hvis der flyttes vægge, vil armaturerne kunne tilpasses præcist til lofternes forskelligheder.

Se produkter her

Mere fra Solar Light – Når belysning betyder noget

Solar Light – Når belysning betyder noget

www.solarlight.dk/

Med Solar Light sortimentet er du godt rustet til at løse alle belysningsopgaver. Du finder et bredt sortiment af professionelle belysningsprodukter med mange anvendelsesområder, indendørs såvel som udendørs.  Vi er specialister i at finde den rette belysning til bl.a. industrien, kontormiljøer, landbrug, sportshaller, retail, uddannelses-…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere