04.05.2021  |  EL  |  Belysning

Solar Light præsenterer nyt belysnings-designkoncept – TOWER

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den eksklusive udendørs TOWER pullert er et moderne nyt belysnings-designkoncept.

Sensationel nyhed – den eksklusive udendørs TOWER pullert er et moderne nyt belysnings-designkoncept, der giver mulighed for at skabe et unikt og dynamisk belysningsprojekt. Muligheden for at vælge blandt flere forskellige lampehoveder, til samme mast, er ekstraordinært og særligt bæredygtigt. Designtankerne udspringer af, at masten kan genbruges og ombygges med flere forskellige matchende lampehoveder, der derved gør det muligt at designe og tilpasse et sammensat armatur, der er velegnet til flere forskellige professionelle såvel som private miljøer.

Derudover er der fokus på at skabe et miljøvenligt produkt, hvor materialerne er galvaniseret og kan genanvendes. Materialerne forurener ikke miljøet, som ligeledes medvirker til, at masterne kan placeres alle steder – som eksempelvis parkanlæg, havnekajer og legepladser.

Udformningen og konstruktionen af TOWER pullerten er udviklet til at give et mere massivt og eksklusivt look. Lampehovederne til TOWER pullerten har forskellige udformninger, lysspredninger samt lysoutput. Her kan der vælges imellem lampehovederne WEKA, GADO og ZENTA, der alle kan monteres direkte på masten.

Den koniske mast er bygget i en solid konstruktion, således pullertarmaturet er sikret mod hærværk og vandalisme. Pullerten produceres i både 0,7M og 0,98M og findes i antracit, sort, galvaniseret og cor-ten stål. Pullerten kan leveres til både nedgravning og påboltning. Der ydes 10 års garanti mod rustgennemslag på alle produkter. Ydermere er monteringsvenligheden over for elektrikeren øget.

Se mere her.

Mere fra Solar Light – Når belysning betyder noget

Solar Light – Når belysning betyder noget

www.solarlight.dk/

Med Solar Light sortimentet er du godt rustet til at løse alle belysningsopgaver. Du finder et bredt sortiment af professionelle belysningsprodukter med mange anvendelsesområder, indendørs såvel som udendørs.  Vi er specialister i at finde den rette belysning til bl.a. industrien, kontormiljøer, landbrug, sportshaller, retail, uddannelses-…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere