09.03.2022  |  EL  |  Belysning

Solar køber belysningsvirksomheden Højager Belysning A/S

Sourcing- og servicevirksomheden Solar har opkøbt virksomheden Højager Belysning A/S. Købet sker på baggrund af belysningsvirksomhedens status som foretrukne leverandør til den offentlige sektor.

Med virkning fra dags dato overtager Solar 100 % af aktierne i belysningsvirksomheden Højager Belysning A/S.

Med opkøbet får Solar en styrket position inden for B2G-salg, idet Højager Belysning A/S er en førende udbyder inden for salg af lyskilder og belysning til den offentlige sektor med Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) og Regionerne som kunder.

”En af de væsentligste årsager til opkøbet er Højager Belysning A/S’ status som den offentlige sektors foretrukne leverandør på lyskilder og belysning. Vi ser store vækstmuligheder i Højager Belysning A/S, men ønsker samtidig at videreføre virksomheden med den DNA, som den i sin lange levetid har oparbejdet. Derudover er der åbenlyse synergier og gode markedsmuligheder, som Solar og Højager Belysning A/S vil arbejde målrettet sammen om at udnytte”, siger Carsten Antonisen fra Solar.

LÆS OGSÅ: Smart låsesystem skaber sikre adgange hos Fri BikeShop

Klar til nye muligheder
Højager Belysning A/S ledes i dag af ejerkredsen, som består af Lars Sparre, Stig Bay-Jørgensen og Carsten P. V. Larsen. De tre overtog firmaet i 2005 og havde inden da været i Højager Belysning A/S igennem 20 år.

Men efter mere end 30 år i virksomheden er direktør-trioen nu klar til at overlade roret. Når valget faldt på Solar skyldes det først og fremmest muligheden for at bringe virksomheden videre med dens nuværende profil og medarbejdere samt de mange nye muligheder, det giver, for at udvikle virksomheden.

”Vi kan se os selv i Solar. For ligesom Højager Belysning A/S, er Solar kendt for ordentlighed og ærlighed, hvilket er to vigtige værdier for os. Samtidig er Solar en dansk-ledet virksomhed med den kultur, der følger med”, fortæller Carsten P. V. Larsen.

Alle tre ejere forlader virksomheden i forbindelse med overtagelsen. Carsten Antonisen fra Solar vil fungere som administrerende direktør indtil den fremtidige direktør tiltræder.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere