16.05.2018  |  VVS  |  Branchen

Blå Messe starter i Odense

Når Brødrene Dahl i år samler installatører og andre fagfolk til Blå Messe, bliver det for første gang i Odense. Sammen skal de tage temperaturen på VVS-branchen med fokus på værdi, viden og vækst i fremtiden.

Årets Blå Messe venter lige om hjørnet. Og denne gang går startskuddet i Odense, når VVS-installatørerne mødes torsdag den 17. maj hos Brødrene Dahl på Klokkestøbervej.

Som deltager på messen kan man få kendskab til de nyeste teknologier, produkter og services, ligesom man kan forvente en snak med branchens førende folk om sin egen forretning, lover Brødrene Dahl. 

De tre V’er
I år tager VVS-grossisten udgangspunkt i tre V’er. Viden, vækst og værdi er i højsædet på Blå Messe i Odense. Tanken er, at både kunder og leverandører kan få konkret sparring på, hvordan de kan opnå mere af netop dét i deres virksomhed. 

Læs også: Installatører bør styrke dialogen med kunderne 

”Vi ved af erfaring, at dialogen bliver rigtig værdifuld, når vi kan tilbyde kunderne viden til gavn for deres forretning fremadrettet. Det gælder selvfølgelig på produktniveau, men i høj grad også nye forretningsmuligheder, som kan gøre den enkelte installatør endnu stærkere. Netop derfor har vi særligt fokus på viden, vækst og værdi i år,” fortæller Jesper Engager Andersen, Brødrene Dahls lokale salgschef i Odense.

Og der vil ifølge salgschefen være rig mulighed for dialog og sparring. Jesper Engager Andersen stiller med et hold på over 50 leverandører og nogle af branchens dygtigste eksperter, som alle står klar under hele messen, lyder det.

Tilbud på dagen
Som noget nyt i år har leverandørerne selv tilbud med til VVS-installatørerne. Det vil sige, at deltagerne på messen kan se nye produkter og større løsninger og med det samme indhente et tilbud.

Læs også: El & Teknik-messe med hovedvægt på faglighed

”Mange deltagere på messen vil egentlig gerne i gang med nye løsninger, men så kommer hverdagen i vejen. På den her måde kan deltagerne komme i gang med det produkt eller den løsning, der kan bidrage med vækst og værdi til forretningen. Og så endda til priser, som kun gælder på messen,” siger Jesper Engager Andersen. 

Messen finder sted den 17. maj kl. 10-15 på Klokkestøbervej 4, 5230 Odense M.

-JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere