24.05.2021  |  VVS  |  Intelligente installationer

Blind mand app- og stemmestyrer sit Pettinaroli varmesystem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Holger Røijen fra Vejen er blind. Men med COMFORT IP gulvvarmesystemet fra Pettinaroli bruger han nemt sit gulvvarmesystem med app- og stemmestyring.

orbindelse med en totalrenovering af sit hus fik Holger og hans kone lagt gulvvarme i nogle af rummene, mens der er radiatorer i de øvrige.

Holger havde et ønske om at få app-styring til varmen i huset, og det skulle derfor være en løsning, hvor både gulvvarme og radiatorer kunne integreres. Samtidig ville han gerne kunne stemmestyre sit system.

Torben Søby fra Brørup VVS stod for noget af renoveringen og rådgav Holger.

– Holger spurgte mig, om jeg kendte til et system, der både kunne app- og stemmestyres, og som samtidig kunne integrere både gulvvarme og radiatorer. Jeg havde kort forinden haft et møde med Pettinarolis salgskonsulent Peter Bæksted, som præsenterede mig for COMFORT IP gulvvarmesystemet med indbygget Smart Home muligheder. Mange tilbyder jo efterhånden app-styring, men COMFORT IP fra Pettinaroli kan alle de ting, som Holger efterspurgte. Derfor var det oplagt at tilbyde ham netop dét system, forklarer Torben Søby.

Med COMFORT IP Smart Home kan dine kunder også overvåge og styre boligens lys og alarmer.

Se Holger app- og stemmestyre sit system>>

Holger stemmestyrer sit COMFORT IP gulvvarmesystem

 COMFORT IP gør det muligt at styre både gulvvarmen, radiatorer samt forskelligt tilbehør direkte på telefonen via den gratis Homematic IP app. Desuden er Homematic IP app’en kompatibel med programmet VoiceOver på iPhone, som læser op fra skærmen. På den måde kan Holger navigere rundt i app’en og selv justere temperaturen i de forskellige rum; uanset om det er gulvvarme eller radiatorer.

Læs mere om COMFORT IP systemet>>

COMFORT IP systemet kan også forbindes til Google Assistent, så Holger kan spørge Google Assistent om den aktuelle temperatur i et rum og derefter bede systemet om at skrue op eller ned for temperaturen – udelukkende via sin stemme. Det passer helt fint til Holger, som gerne vil klare så mange ting som muligt selv.

– Jeg lever efter parolen: kan selv – vil selv! Der er ting nok, jeg ikke kan. Så de ting, jeg selv kan, det vil jeg selv. Det giver noget frihed, og det hjælper COMFORT IP mig med, siger Holger.

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere