PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Branche/Sektor:

VVS-materiel

Om

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på

Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til d…

Læs mere  

Om

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på

Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den danske VVS-branche. Det har vi gjort i over 40 år.

Højkvalitetsprodukter gør det dog ikke alene. Vi bestræber os konstant på at give dig en nemmere arbejdsdag. Uden bøvl og tidsspilde. Hos os får du nemt fat i det, du står og skal bruge: Produkter, rådgivning og installationsvideoer. Vores engagerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig hurtigt videre.

Vi startede i 1976 som familievirksomheden Jørgen Pedersen VVS. Siden er vi vokset støt. I 2000 blev vi en del af den italienske familiekoncern Fratelli Pettinaroli SpA og skiftede navn til Pettinaroli A/S. I dag er vi blandt verdens førende leverandører. Fra vores lager i Middelfart leverer vi til 20 lande i Nord-, Mellem- og Østeuropa.

Alle vores messingprodukter bliver produceret af varmepresset kvalitetsmessing på vores fabrik i Italien. Det er din garanti for produkter, der holder. Både nu og i fremtidens systemer. 

Kontaktpersoner

Jette Falk

Økonomi

Henrik Kristiansen

Indkøbschef

Bjarne Jensen

Økonomi/HR

Kim Pedersen

CEO

Birgitte Larsen

Marketingchef

Sandra Engell Lundstrøm

Marketingassistent/salgsassistent

Ole Skriver Brinkkjær

Key Account Manager - Syddanmark og Fyn

Kent Sander Østergaard

Key Account Manager - Nordjylland

Einar Leo Ottosen

Salgschef

Martin Hansen

Salgsassistens

André Bekke

Eksportmanager

Bjarne Hattens

Key Account Manager - Sjælland og øerne

Events

Messe 08 Maj 2019

Besøg Pettinaroli til VVS'19 - stand C-4327

Vanen tro deltager Pettinaroli på den store VVS-messe i Odense Congress Center 08-10 maj 2019! Her får du 3 gode grunde til, at du bør besøge Pettinarolis stand C-432.

08:30 Odense Congress Center

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere