PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Branche/Sektor:

VVS-materiel

Om

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på

Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den…

Læs mere  

Om

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på

Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den danske VVS-branche. Det har vi gjort i over 40 år.

Højkvalitetsprodukter gør det dog ikke alene. Vi bestræber os konstant på at give dig en nemmere arbejdsdag. Uden bøvl og tidsspilde. Hos os får du nemt fat i det, du står og skal bruge: Produkter, rådgivning og installationsvideoer. Vores engagerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig hurtigt videre.

Vi startede i 1976 som familievirksomheden Jørgen Pedersen VVS. Siden er vi vokset støt. I 2000 blev vi en del af den italienske familiekoncern Fratelli Pettinaroli SpA og skiftede navn til Pettinaroli A/S. I dag er vi blandt verdens førende leverandører. Fra vores lager i Middelfart leverer vi til 20 lande i Nord-, Mellem- og Østeuropa.

Alle vores messingprodukter bliver produceret af varmepresset kvalitetsmessing på vores fabrik i Italien. Det er din garanti for produkter, der holder. Både nu og i fremtidens systemer. 

Kontaktpersoner

Mette Munch Jakobsen

PA og forretningsudvikler

Helle Skov

Indkøbsassistent

Jesper Larsen

Salgskonsulent

Peter Ravn

Salgskonsulent

Jette Falk

Økonomi

Henrik Kristiansen

Indkøbschef

Bjarne Jensen

Økonomi/HR

Kim Pedersen

CEO

Birgitte Riddersholm Larsen

Marketingchef

Sandra Engell Lundstrøm

Marketingassistent/salgsassistent

Kent Sander Østergaard

Key Account Manager - Nordjylland

Einar Leo Ottosen

Salgschef

Martin Hansen

Salgsassistens

André Bekke

Eksportmanager

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere