22.11.2016  |  VVS  |  Intelligente installationer

Pettinaroli lancerer app til varmestyring

Med en enkelt app kan boligejere regulere gulvvarme, tilslutte alarmer, indstille lys og åbne eller lukke for persienner.

VVS-leverandøren Pettinaroli er klar med en ny app, der skal lette styringen af varme i hjemmet. App’en, der har fået navnet Comfort IP, er et styresystem til gulvvarme, der giver mulighed for individuelle løsninger.

”Hvor man tidligere skulle have en VVS´er til at bruge en-to timer på indregulering af sit gulvvarmesystem, kan man nu lade Comfort IP styresystemet udføre denne opgave. Systemet foretager de nødvendige beregninger hen over tre dage. Det er dét, man kalder et selvregulerende, dynamisk gulvvarmesystem”, siger Bjarne Hattens, key account manager hos Pettinaroli.

Comfort IP tager højde for, at forskellige installationer i hjemmet kan ’tale sammen’, og app’en kan indstilles til at styre det hele samlet. Systemet kan automatisk lave de nødvendige reguleringer, fx af temperaturen i et rum, ud fra ændringer i de øvrige forhold.

Læs også: Bosch-app skal gøre installatørens hverdag lettere

Comfort IP kan både bruges som et simpelt gulvarmesystem uden net-opkobling, og det kan udvides til et komplet, såkaldt SmartHouse-system. På den måde er det muligt at tilpasse systemet til den enkelte forbrugers behov.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere