06.12.2019  |  EL  |  Belysning

Bliv inspireret til dit næste projekt

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne look book finder du et udvalg af vores referencer. Vi ønsker at vise, hvordan vi tænker lys ind som en helhed i projektet. På vores hjemmeside finder du en beskrivelse af hvert projekt, samt flere billeder og tekniske informationer.

Lad dig inspirere og fortæl os gerne om dine ideer og behov for lys til dit kommende projekt. 
LUMINEX løser store som små belysningsprojekter sammen med dig. Vores produkt- 
sortiment spænder bredt, fra det velkendte LINIA skinnesystem fra RIDI til industrien  
eller butikken, til vores unikke produktserier i arkitektonisk belysning fra Lightnet til administrationen eller skolen og til udvendig kvalitetsbelysning fra Cariboni/FiveP på parkeringspladsen og ved indgangen. 
Vi har udvalgt vores leverandører nøje og kendetegnet ved dem alle er professionalisme, høj kvalitet og produktion i Europa. 
LUMINEX er totaludbyder af belysningsløsninger med aktiviteter rettet mod det professionelle marked. Vi har stærke kompetencer inden for totalrådgivning, planlægning, projektering samt levering af belysningsanlæg. Netop rollen som rådgivnings- og samarbejdspartner, er væsentlig for os.

Se kataloget lige HER

Tags: LUMINEX A/S

Mere fra LUMINEX A/S

LUMINEX A/S

www.luminex.dk/

Engagement, viden, ansvar og kvalitet er nøgleord for Luminex, når vi arbejder med et belysningsprojekt. Typisk ligger udfordringen i at få løsning og økonomi til at gå op i en højere enhed.Mange tror, at et billigst belysningsanlæg automatisk også er et mindre godt anlæg - det behøver ikke være sådan.I samarbejde med vores mangeårige europæiske leverandører har vi udført mange opgaver, der specif…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere