10.10.2017  |  EL  |  Branchen

Bliv installatør på deltid mens du arbejder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er nu mulighed for at du kan blive El-installatør ved at læse Akademiuddannelsen El-installation, som er en uddannelse du kan tage mens du arbejder.

Uddannelsen udbydes af Erhvervsakademierne Sydvest og Lillebælt og undervisningen kan varierer mellem Odense, Vejle, Sønderborg og Esbjerg. Fastlægges alt afhængig af hvor deltagerne kommer fra.

Med akademiuddannelsen i El-installation får du mulighed for at tage en fuld 'EL-autorisation'.

På studiet beskæftiger du dig med emner som: Grundlæggende El-teknisk beregning på installationer, Installation og dokumentation, Bygningsinstallation, Kvalitet, sikkerhed og miljø, Installationer og El-forsyningsanlæg, Bygningsautomatik, Bekendtgørelser og standarder. 

Kontakt og tilmelding – www.bygovenpaa.dk

Mere fra Erhvervsakademiet Lillebælt Odense

Erhvervsakademiet Lillebælt Odense

www.eal.dk

  • eal@eal.dk
  • 70 10 58 00
  • Seebladsgade 1, 5000 Odense C

Erhvervsakademiet Lillebælt er Region Syddanmarks største erhvervsakademi og udbyder 32 videregående uddannelser, der retter sig mod beskæftigelse i erhvervslivet.Vi tilbyder uddannelser både på fuldtid og på deltid, og alle uddannelser er funderet på et solidt videngrundlag og på et tæt samspil med virksomheder undervejs i uddannelsesforløbet.Vi er en erhvervsrettet og praksisbaseret uddannelsesi…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere