29.08.2017  |  VVS  |  Branchen

Brødrene Dahl byder indenfor til Blå Messe

Den 7. september byder Brødrene Dahl landets VVS-installatører velkommen til Blå Messe i Aarhus, hvor de blandt andet kan få et indblik i de nyeste teknologier, produkter og services.

Den 7. september danner Danmarks største VVS-grossist Brødrene Dahl igen i år ramme om Blå Messe.

Her samles landets VVS-installatører i Aarhus for at udveksle gode råd og for at få indblik i branchens mange nyheder. Samtidig vil Brødrene Dahl sætte fokus på den gode dialog på tværs af branchen.

Ud over dialog og underholdning vil messen også byde på et nyt element af konkurrence. Hos Brødrene Dahl har man nemlig udviklet et særligt virtual reality-spil, hvor deltagerne skal forbinde varmt og koldt vand på en håndvask i et fiktivt cyberspace-badeværelse.

Læs også: VVS'17: Virtual reality hos Brødrene Dahl

Og står det til Jan Sørensen, der er lokal forretningschef i Brødrene Dahl, er det på tide at inddrage virtual reality i lærlingenes træningsforløb:

”Lærlinge har brug for så mange hands-on-opgaver som muligt, og gerne under sikre forhold. Med virtual reality kan vi give lærlingene opgaver, som de skal løse hands-on uden risiko for at sprænge et vandrør eller efterlade en utæt vandhane til gene for kunden. Vi skal turde tage de nye digitale teknologier til os”.

Det virtuelle spil foregår på tid og vil være tilgængeligt mellem de fagligt relevante indlæg, der sideløbende vil finde sted, når Blå Messe løber af stablen.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere