09.04.2019  |  VVS  |  Branchen

Brødrene Dahl har flere nyheder klar til VVS’19

Den 8. maj står Brødrene Dahl klar på Danmarks største fagmesse for VVS-branchen, VVS’19. Her vil de fremvise en række nyheder på den digitale front.

På VVS’19-messen samles landets VVS-installatører for at udveksle gode råd og for at få indblik i branchens mange nyheder. En af de virksomheder, der allerede nu har et par overraskelser klar i ærmet, er Brødrene Dahl.

Læs også: 28 nye udstillere er klar til VVS'19

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

På messen lancerer VVS-grossisten således en helt ny forretningstjek-app, der skal gøre det nemmere for VVS-installatører at tjekke op på deres forretning og få gode konkrete råd til, hvordan forretningen kan optimeres. Brødrene Dahl lancerer den nye app som et led i virksomhedens store fokus på digitale indsatser.

”Omdrejningspunktet for årets messe er forretningsoptimering. Derfor har vi i Brødrene Dahl fokus på, hvordan vi skaber mest mulig værdi for installatørerne og deres forretning. Med den nye app, der nemt og hurtigt giver konkrete råd til, hvordan vores kunder kan optimere deres forretning, mener vi selv, at vi er nået godt i mål med vores målsætning”, siger Sinne Kold, marketingchef i Brødrene Dahl.

2019 bliver året, hvor Brødrene Dahl fortsætter det store fokus på digital udvikling for installatører. Udover at teste den nye app ved standen kan besøgende i dagens anledning leve sig ind i en 360 graders VR-film og prøve kræfter med AR-spil.

”Vi ser AR som et fremtidigt værktøj for VVS'ere – et værktøj til at hjælpe deres kunder til de bedste løsninger. Derfor giver vi et indblik i AR-teknologien på en anderledes og ikke mindst sjov måde”, fortæller digital direktør i Brødrene Dahl, Mikkel Josephsen.

Større end nogensinde før
Til VVS’19 stiller Brødrene Dahl op i en stand, der med sine 154 kvm er større end nogensinde før. Messen er en unik mulighed for at møde sine kunder i øjenhøjde, og det giver stor inspiration til, hvordan virksomheden kan give kunderne en endnu bedre oplevelse i fremtiden.

”Hos Brødrene Dahl nyder vi at møde vores kunder ansigt til ansigt, for det er netop i det fysiske møde, at vi har mulighed for at skabe endnu bedre relationer til hinanden”, siger Sinne Kold og fortsætter:

”I år bliver der mulighed for at møde alle fra Brødrene Dahl. Hos os er der ingen fine fornemmelser, og alle giver en hånd med - selv direktøren vil stå og servere softice i løbet af dagen”, siger hun.

Brødrene Dahls stand vil være i hal D, og her vil der være mulighed for at få en snak om branchen, et indblik i de nyeste trends teknologier og konkrete råd til, hvordan man kan optimere sin forretning.

Læs også: VVS'19-messen melder tæt på udsolgt

VVS'19 finder sted den 8-10. maj i Odense Congress Center.

- JMA

Denne artikel er en del af temaet Tema: VVS'19

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere