11.02.2020  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Brødrene Dahl i tæt opløb om Årets Arbejdsplads

Mere end 100 virksomheder var indstillet til at vinde prisen som Årets Arbejdsplads. Brødrene Dahl var med helt fremme i finalefeltet og blev kåret som landets næstbedste arbejdsplads.

Fagforbundet 3F har netop kåret Danmarks bedste arbejdspladser for 2020, hvor Brødrene Dahl var på scenen og modtog prisen som landets næstbedste arbejdsplads, kun overgået af målerproducenten Kamstrup.

”Brødrene Dahl har et erklæret mål om at tage et socialt ansvar. Vi tager rigtig mange elever ind og har alene på vores logistikcenter i Randers uddannet 20 elever i de seneste 18 måneder. Vi gør også meget ud af at efteruddanne vores ældre medarbejdere. Halvdelen af vores ansatte på logistikcentret er over 50 år, og alle, der ønsker det, bliver efteruddannet”, siger logistikdirektør i Brødrene Dahl, Lasse Halliday.

Læs også: Brødrene Dahl indgår samarbejde med Flexijob

Det er tredje gang inden for de seneste år, Brødrene Dahl modtager priser for forskellige bæredygtige og socialt ansvarlige tiltag.

I 2017 fik VVS-grossisten tildelt Transportserhvervets Uddannelsers (TUR) hæderslegat og pris for at skabe flere ungdomslærepladser. I 2018 pegede et enstemmigt dommerpanel fra uddannelsesstedet Tradium på Brødrene Dahls centrallager i Randers, da årets læreplads skulle kåres. Derudover blev centrallageret CSR-certificeret i 2017.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere