Konkurrence

Branchen

Skærp din faglighed med ny viden

Der er frisk faglig inspiration til et nyt år, når Lemvigh-Müller igen tilbyder et stort udvalg af kurser inden for bl.a. el, vvs, industri, lovstof og projektledelse.

Indhold fra partner

El-materiel

Kampagne får køkkenhold til at dyste om elbesparelser

Med elsparekampagnen Fang Fråserne dyster professionelle køkkener mod hinanden i elbesparelser. Og det er noget, der vækker interesse hos de ansatte, ifølge en af virksomhederne bag idéen.

Branchen

Tekniq: Regeringens plan om støttekroner til grøn energi er fornuftig

Hos Tekniq er man positive overfor regeringens 1,3 milliarder støttekroner til grønne energiformer - men beløbet burde have været højere, mener adm. direktør Niels Jørgen Hansen.

Branchen

Kemp & Lauritzen er finalist i Årets Dania-praktik

Et praktikforløb med gode oplevelser hos Kemp & Lauritzen har fået 24-årige Ulv Cluzeau til at indstille firmaet som det bedste praktikophold på Erhvervsakademi Dania - nu er de gået videre til finalen.

Byggeri

Dansk Byggeri: Kommuner stjæler arbejde fra håndværkere

Kommuner landet over er begyndt at varetage håndværkeropgaver gennem ordningen ’landsbypedeller’. Det er problematisk, da det i sidste ende kan betyde, at mindre håndværksvirksomheder bliver udkonkurreret, mener Dansk Byggeri.

Branchen

Nye elregler øger konkurrencen mellem installatører

Danske særregler på el-området bliver afskaffet, og der indføres dokumentationskrav for test. Det vil skabe større konkurrence mellem elinstallatørerne, der kan vælge at gøre det ekstra arbejde gratis eller sætte det på regningen.

Indspark: Vi betaler en høj pris for øget konkurrence

Branchen

Tekniq: Varmepumper skal blæse ligeligt for alle

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet har udpeget tre virksomheder, der nu får et særligt tilskud til at udrulle varmepumper til deres erhvervskunder. Men ifølge Tekniq er ordningen konkurrenceforvridende og forfejlet.

Belysning

BMW Motorsport-teamet i topform til racerløb med lys fra OSRAM

Som ny officiel partner af BMW Motorsport, vil OSRAM levere aktivitetslys til fører og mekanikere både før og under løbet, for at øge deres bevågenhed og koncentration.

Indhold fra partner

Sanitet

Sanistål vil hjælpe installatørerne i konkurrencen mod nethandlen

Sanistål vil med nyt koncept støtte VVS’erne i kampen mod netbutikkerne. Konceptet skal gennem øget eksklusivitet give installatørerne et større indtjeningspotentiale.

Indeklima

Øland: Øget konkurrence giver dårligere kvalitet

Øland-direktør Carsten Madsen mener, at den øgede konkurrence i ventilationsbranchen medfører et ensidigt prisfokus, der i sidste ende går ud over kvaliteten.

Branchen

Tekniq: Energibesparelser drukner i unfair konkurrence

Energispareordningen bør ændres, så pengene bruges til at sikre så store energibesparelser som muligt frem for at kvæle den fri konkurrence, lyder meldingen fra Tekniq.

Belysning

Solar: Fysisk indkøb er spild af tid

Det er spild af tid at lege indkøber på hjul, siger Solars direktør, der vil gøre 90 procent af salget digitalt.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere