16.10.2017  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Brødrene Dahl lancerer ny materielsporing

Brødrene Dahl er klar med en ny, app-baseret sporing til værktøj. Systemet, der er udviklet i samarbejde med Nanolink, er fuldautomatisk og kræver ingen manuel styring.

VVS-grossisten Brødrene Dahl er klar med en ny type materialesporing, der kan give overblik over, hvor virksomhedens værktøj befinder sig, hvem der sidst har brugt det, og hvornår værktøjet skal serviceres.

Materialesporingssystemet bruger bluetooth til at forbinde en lille sporingschip på værktøjet med en app på installatørens mobiltelefon. Alle manuelle processer er skåret væk, hvilket betyder, at den fuldautomatiske sporing ikke kræver nogen administration, og at registreringerne automatisk vises i appen.

”Vi ved fra vores kunder, at det skal være nemt for at fungere. Installatørerne har travlt, og kan nemt på de traditionelle, manuelle systemer glemme at registrere, når de tager et værktøj eller giver det videre til en kollega. Desuden kræver den manuelle håndtering tid, og det er en omkostning, det kan være svært at få kunden til at betale for”, siger kommerciel direktør i Brødrene Dahl, Morten Kilden Nikolajsen.

Læs også: Brødrene Dahl åbner ny konceptbutik

Den nye løsning er baseret på producenten Nanolinks sporingschips, men udviklet særligt til håndværkere og brug på værktøj. Det betyder blandt andet, at de små chips både tåler vand, stød, frost og høj varme.

”Flere og flere installatører får øjnene op for materielsporing. Det er smart at vide, hvor værktøjet er, så man slipper for at bruge tid på at lede, købe dyre dupletter, kassere i utide pga. manglende vedligehold osv. Vi har længe gerne villet tilbyde en løsning, men har haft som krav, at den skulle være mere brugervenlig end de eksisterende muligheder. Det har vi fundet sammen med Nanolink, som kan præcis det vores kunder efterspørger”, siger Morten Kilden Nikolajsen.

Læs også: Lemvigh-Müller leverer overvågning til Rungsted Havn

Materielsporingen fra Brødrene Dahl er abonnementsbaseret og kan både fås til nyt og eksisterende værktøj. Grossisten leverer også nyt værktøj, hvor sporingschippen allerede er påsat.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere