07.05.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Brødrene Dahl opruster til fordel for kloakmestrene

VVS-grossisten Brødrende Dahl investerer i tilkørsels- og afhentningsforholdene i samtlige af kædens butikker. Samtidig er sortimentet udvidet i hele kæden, og der er ansat særligt kloakuddannet personale i butikkerne.

Brødrene Dahl er i gang med at forbedre forholdene for kloakmestrene. VVS-grossisten er i gang med en række tiltag, der blandt andet handler om at forbedre tilkørsels - og afhentningsforholdene, som for mange kloakmestre er en daglig udfordring.

Læs også: Brødrene Dahl har flere nyheder klar til VVS’19

”De tunge maskiner og materiel afføder mange tunge løft for kloakmestrene. Derfor er vi i gang med en stor opgradering på netop dette område, som gør det væsentligt lettere af afhente materiel i vores butikker”, siger salgsdirektør for Vand og Kloak i Brødrene Dahl, Flemming Nielsen.

Udvalgte butikker ombygges med drive-in, så kloakmesteren kan parkere og læsse materiale i tørvejr direkte ved vareudleveringen.

”Vi kan se i de ombyggede butikker, hvor vigtigt det er for kloakmestrene, at materialeafhentningen er nem og bekvem. Vi har en øget kundetilgang og får mange positive kommentarer om, at det er en stor lettelse at kunne køre bilen helt op til vareudleveringen”, siger Flemming Nielsen.

Foreløbig har Brødrene Dahls butikker i Brøndby, Slagelse, Holbæk, Aarhus og Birkerød fået drive-in.

Større sortiment og bedre rådgivning
Ud over drive-in tiltaget har Brødrene Dahl også gennemført en sortimentsudvidelse inden for vand og kloak.

”Vand og Kloak er allerede i dag et betydeligt forretningsområde i Brødrene Dahl. Det er samtidig et marked i enorm vækst - på en beklagelig baggrund ganske vist. Vi har netop haft den vådeste marts nogensinde, og klimaforandringerne vil fortsat skabe nye og komplekse udfordringer for både samfundet og de enkelte boligejere. Det skaber et stort pres på kloakmestrene, som skal løbe hurtigere og hurtigere”, siger salgsdirektøren og fortsætter:

”Derfor er det endnu vigtigere, at vi som leverandør forstår deres hverdag og kan aflaste dem bedst muligt. Det gælder på produktsiden, som skal være let tilgængelig og alsidig, og det gælder på rådgiversiden, hvor vi kan trække på over 50 års erfaring og en lang tradition for tæt dialog og sparring med kloakmestrene”.

Læs også: Brødrene Dahl udfaser plastikposer i butikkerne

Brødrene Dahl har udnævnt en ’Buddy’ i hver enkel butik. En ’Buddy’ er fagspecialist, der udelukkende rådgiver om vand og kloakforhold.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere