10.04.2018  |  VVS  |  Branchen

Brødrene Dahl vil åbne ny butik i Aarhus

VVS-grossisten gør klar til at åbne en ny stor butik i IKEA's tidligere lagerbygning i Aarhus. Det skal være Brødrene Dahls nye flagskib, som samler alle virksomhedens kompetencer under ét tag.

Med en investering på et tocifret millionbeløb vil IKEA's tidligere lagerbygning på Johan Guthenbergsvej i Aarhus fra slutningen af året danne rammen om Brødrene Dahls nye flagskib – en moderne butik til håndværkerne med tilhørende kompetencecenter, hvor brødrene Dahl samler viden om VVS, vand & kloak, industri, butiksdesign og key account management på én lokation.

Mere end 70 medarbejdere får deres daglige gang i den 5.100 kvadratmeter store bygning, som også vil rumme en Øland shop-in-shop med ventilation og teknisk isolering, fremgår det. 


Læs også: Medarbejdere sikrer VVS-firmas stigende omsætning 

”Lige nu står vi med en rå lagerbygning, som i løbet af de kommende måneder vil gennemgå en stor forvandling. Vi bygger et helt nyt butiksmiljø med mødefaciliteter og cafémiljø til håndværkerne samt kontorer til de mange medarbejdere, vi samler på lokationen,” siger Jesper Faurholdt, adm. direktør i SGDD, som ejer Brødene Dahl og Øland.

Han forklarer, at der er tale om en betydelig investering og opskalering fra grossistens side:

”Vi udvider, så vi kommer op på fire butikker i Aarhus og 53 på landsplan. Samtidig får vi mulighed for at centralisere en masse kompetencer, som hidtil har siddet på forskellige lokationer i Jylland”.

Det vil ifølge direktøren give en større fleksibilitet, som i sidste ende kommer til at gavne kunderne.

Drive-in døgnet rundt
Brødrene Dahl vil med den nye butik gøre det nemt og enkelt for kunderne at handle. Det gælder uanset, om man kommer for hurtigt at hente en forudbestilt leverance, eller man ønsker at tale med en specialiseret rådgiver. Derfor får butikken blandt andet drive-in og tilgængelighed døgnet rundt, forklarer Jesper Faurholdt.

Læs også: Solidt regnskab fra nordsjællandsk teknikentreprenør 

”Brødrene Dahl skal være tilgængelige, når kunderne har brug for os. Det er ikke altid mellem kl. 8 og 16, så derfor vil man også kunne få fat i os uden for almindelig åbningstid på Johan Guthenbergsvej,” siger han. 

-JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere