04.08.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Brancheprofilen: Det er vigtigt at være nysgerrig på andres perspektiv

Som ny produktchef hos Systemair er det vigtigt for Claus Pedersen at være nysgerrig på forskellige faggruppers perspektiv.

Hvad består dit nye job i?
Til daglig er jeg ansvarlig for porteføljevalg, lovlighed og dokumentation på de produkter, vi importerer fra vores fabrikker i Europa og sælger i Danmark.

Dertil arbejder jeg med udvikling og markedstilpasning af produkterne samt støtte og uddannelse for vores salgsorganisation.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Hvorfor har du valgt at arbejde i ventilationsbranchen?
Hvis jeg skal være helt ærlig, så er valget på ventilationsbranchen en tilfældighed.

Oprindelig havde jeg interesse for teknologiske produktionsvirksomheder – og dem findes der mange af.

Jeg vil dog sige, at ventilationsbranchen rummer meget alsidighed, hvilket jeg værdsætter. Det, at der er mange forskellige produkter og faggrupper, synes jeg, gør branchen interessant.

Læs også: Brancheprofilen: Ny serviceleder vil have gang i ansættelserne

Hvad bliver den største udfordring i dit nye job?
Min største udfordring bliver at holde balance i vores udvikling.

Lovgivning og fremtidige krav om blandt andet energiforbrug og sikkerhed betyder, at vi konstant skal udvikle vores produkter i en bestemt retning.

Derudover skal vores løsninger være stadig smartere, samtidig med at de skal være nemmere for vores kunder. Der er mange parametre at skrue på, og det kan være en svær balance.

Har du et godt karriereråd?
Vær nysgerrig! Ingeniører, montører, sælgere med flere tænker og prioriterer forskelligt. Derfor er det vigtigt, at man er nysgerrig på andres perspektiv og udvider sit eget.

Det kan være en kunst at navigere og kommunikere med forskellige grupper af mennesker, men man udvikler sig hurtigst og bedst ved at være nysgerrig.

Denne artikel er en del af temaet Udvalgte

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere