30.10.2019  |  VVS  |  Varme og køling

Bravida køber kølevirksomheden ICS

For at styrke sine installationstekniske kompetencer har Bravida Danmark opkøbt ICS Industrial Cooling Systems.

Teknikentreprenøren Bravida køber den industrielle kølevirksomhed ICS Industrial Cooling Systems, der har 67 ansatte og afdelinger i Roskilde, Vojens og Aarhus.

Læs også: Bravida åbner nyt fynsk hovedsæde

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Søren Raun Frahm, der er regionsdirektør i Bravida, mener, at ICS har en virksomhedsprofil, der passer godt til Bravidas ønske om stå stærkere inden for service i hele Danmark.

”De medarbejdere, der nu bliver en del af Bravida, har specialistkompetencer, som styrker os inden for forretningsområderne frugtmodning, industrielle kølprojekter, og især det hastigt voksende industrielle varmepumpemarked. Det er kompetencer, som vi oplever bliver mere og mere efterspurgt”, siger han.

Udvikling af kompetencerne
Hos ICS har man mange års erfaring med at designe og opbygge større anlæg til industriel køl. Derfor ser virksomheden salget som en mulighed for at udvikle kompetencerne.

”Det har været vigtigt for os at finde den rette køber med den fornødne størrelse og kompetencer, som betragter køleinstallationer og varmepumper som et specialiseret forretningsområde. Det giver os muligheden for fortsat at tilbyde vores kunder specialistviden og den bedste service", siger Jan Lund Pedersen, der er administrerende direktør i ICS. 

Bravida oplyser, at købet er betinget af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse.  

- MGC

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere