04.09.2019  |  EL  |  Branchen

Bravida åbner nyt fynsk hovedsæde

En af landets største installationsvirksomheder gør klar til at åbne nyt fynsk hovedsæde. Bravida Danmark får cirka 5.000 kvadratmeter at boltre sig på i de nyopførte bygninger i Tietgenbyen i Odense.

Den 4. september indvier Bravida sit nye hovedsæde i erhvervsområdet Tietgenbyen i Odense efter i mere end 60 år at have haft til huse på Svendborgvej. Installationsvirksomhedens nye domicil omfatter administration samt lager- og værkstedfaciliteter, der rummer alle fag inden for installation og service af tekniske installationer. 

Læs også: Bravida skal stå for teknikken på nyt fakultet i Odense

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Central placering for Bravida
”Med de nye og moderne faciliteter får afdelingens godt 250 medarbejdere i Odense nu endnu bedre rammer for at betjene vores mange private og offentlige kunder på det travle installationsmarked på Fyn og i Sydjylland. Vi havde brug for nye og energirigtige faciliteter, som lever op til dagens krav. Nu har vi fået lyse lokaler og god komfort i hverdagen i Tietgenbyen, der som et ekspanderende erhvervsområde er en helt naturlig placering for Bravida tæt ved flere af vores store kunder og centralt ved motorvejen”, fortæller regionsdirektør Jørn Tønnes fra Bravida.

Læs også: Bravida fik en stærk afslutning på 2018

Mellem de to, nye bygninger er der direkte adgang gennem en forbindelsesgang, som skaber sammenhæng mellem virksomhedens forskellige funktioner. Samlet har bygningerne et areal på 4.960 kvadratmeter. Administrationsbygningen er i to plan på 2.470 kvadratmeter. Værkstedet, der blandt andet producerer el-tavler til mange af Bravidas projekter, udgør de resterende 2.490 kvadratmeter.

”De nye lokaliteter omfatter store og tidssvarende mødefaciliteter, der med vores placering i Odense er oplagte til brug for Bravida Danmarks mange andre afdelinger som centralt mødested for både mindre møder og større arrangementer”, siger Jørn Tønnes.

De nye fynske rammer på C.F. Tietgens Boulevard præsenteres for kunder og forretningsforbindelser ved en reception den 4. september kl. 14.00.

- MGC

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere