21.08.2019  |  VVS  |  Byggeri

Bravida skal stå for teknikken på nyt fakultet i Odense

Bravida Danmark har underskrevet kontrakt med Vejdirektoratet på alle tekniske installationer på SDU's nye sundhedsvidenskabelige fakultet i Odense, som skal placeres i direkte tilknytning til det nye universitetshospital.

Bravida Danmark skal stå for alle tekniske installationer på Syddansk Universitets (SDU) nye sundhedsvidenskabelige fakultet. Opgaven omfatter VVS, ventilation, el, sprinkler, ABA og CTS.

Læs også: Bravida køber yderligere to installationsvirksomheder

”Det er en stor og meget spændende opgave, vi har vundet på det nye sundhedsvidenskabelige fakultet i Odense, og vi er stolte af at være en del af byggeriet, der skaber sammenhængen mellem SDU og det nye regionale supersygehus”, siger regionsdirektør i Bravida Danmarks Region Syd, Jørn Tønnes, og fortsætter:

”Det er et ualmindeligt interessant projekt, fordi arbejdet kræver et højt teknisk niveau og digitaliseringsgrad. Derudover er projektet i en størrelse, vi sjældent ser her i Region Syd”.

De forberedende aktiviteter til installationerne begynder allerede i år, mens selve udførelsen har opstart primo 2021. Under udførselsperioden forventer Bravida at beskæftige omkring 20 funktionærer og 60 montører.

Integration mellem SDU og OUH
Det er Vejdirektoratet, der har tildelt Bravida opgaven. Her lagde man blandt andet vægt på Bravidas erfaringer med komplekse tekniske installationer som sygehuse, laboratorier og dyrestalde, en robust og realistisk tidsplan samt et kvalificeret projekthold med bred erfaring.

Nybyggeriet i tre etager skal huse Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets forsknings- og uddannelsesaktiviteter, herunder laboratorier, kontorer og undervisningslokaler, samt faciliteter til dyrestalde, anatomi og retsmedicinsk institut.

Nærheden til det nye universitetshospital (OUH) vil få stor betydning for samarbejdet og det tværfaglige miljø, der er mellem universitetets fem fakulteter og OUH. 

Læs også: Bravida skal stå for teknikken i nyt lufthavnshotel

Formålet er, at en integration af de to institutioner skal muliggøre yderligere samarbejde, optimal udnyttelse af arealer og fællesfunktioner som f.eks. undervisningslokaler, laboratorier, auditorier mv.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere