03.04.2019  |  EL  |  Branchen

Bravida køber yderligere to installationsvirksomheder

Bravida Danmark køber med få dages mellemrum både den sjællandskbaserede el-installationsvirksomhed, H. Helbo Hansen, og jyskbaserede Buchreitz. Siden årsskiftet har virksomheden nu opkøbt i alt fire installationsvirksomheder.

Teknikentreprenøren, Bravida, har opkøbt to installationsvirksomheder og overtager dem med få dages mellemrum. Den 29. marts overtog virksomheden H. Helbo Hansen, der har base i Hedehusene, og den 1. april overtog Bravida også Buchreitz, der er baseret i Kolding.

Læs også: Bravida køber Insight Building Automation

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Tilsammen omsatte de to virksomheder for cirka 121 millioner kroner sidste år. Helbo Hansen omsatte for henholdvis 80 millioner kroner med 75 beskæftigede medarbejdere og Buchreitz omsatte for 41 millioner kroner, med en medarbejderstab på 45.

Med købene fortsætter Bravida rækken af opkøb, som siden årsskiftet har omfattet Insight Building Automation og Cura VVS.

I tråd med vækststrategien
Bravidas regionsdirektører er godt tilfredse med opkøbene, der skal være med til at styrke virksomhedens vækstplan frem mod 2020:

”Opkøbet er en naturlig udvikling for Bravida Danmark, som et led i vores strategi frem mod 2020. Med overtagelsen af Buchreitz styrker vi vores tilstedeværelse både på el-service, -teknik og -entreprise i trekantområdet. Dialogen har været rigtig god, og jeg er stolt af, at vi nu kan byde de dygtige medarbejdere i Buchreitz velkommen til Bravida”, siger regionsdirektør i Bravidas Region Syd, Jørn Tønnes.

”Jeg er glad for, at vi nu har fået en aftale i hus med Helbo Hansen, og jeg er stolt over, at vi i dag kan byde 75 dygtige medarbejdere velkommen i Bravida. Helbo Hansen er en veletableret virksomhed med stærke el-tekniske kompetencer, der passer godt til Bravida”, siger regionsdirektør i Bravidas Region Øst, Carsten Bo Knudsen.

Service- og installationsmarkedet i Danmark er godt, og opkøbene er et vigtigt skridt i forhold til at konsolidere sig i et attraktivt marked, lyder vurderingen fra Bravida.

I gode hænder
Samtlige 75 medarbejdere fra Helbo Hansen fortsætter i deres nuværende roller med direktør Roland Smits som afdelingschef. Og samme plan gør sig gældende for Buchreitz, hvor de 45 medarbejdere og de tre ejere Brian Rasmussen, Søren Buchreitz og Jesper Johansen fortsætter i deres nuværende roller med direktør Brian Rasmussen som ansvarlig for aktiviteterne.

” Vi har vurderet, at tiden nu er kommet til at lade nye ejere føre virksomheden videre. Jeg er overbevist om, at vores medarbejdere er i trygge hænder hos Bravida, og at de mange års arbejde med at sikre kunderne god kvalitet vil blive videreført”, siger administrerende direktør for Helbo Hansen, Helge Beyerholm Pedersen.   

Også ejer og stifter af Buchreitz, Søren Buchreitz, er glad for købsaftalen. Han startede i sin tid virksomheden i håb om, at den kunne udvikle sig til at være en af de store spillere i trekantområdet, forklarer han.

”Det lykkedes for os, og nu kobler vi os på en af Danmarks absolut førende installationsvirksomheder, hvilket giver adgang til nye forretningsmuligheder og potentiale for at vokse i fællesskab”, siger han.

Læs også: Bravida fik en stærk afslutning på 2018

Integrationen af virksomhederne i Bravida sker senere i 2019, hvilket i praksis betyder, at virksomheden forsætter på uændrede vilkår indtil da.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere