11.01.2019  |  EL  |  Branchen

Bravida køber Insight Building Automation

Teknikentreprenøren Bravida Danmark køber bygningsautomatik og CTS-anlægsspecialisten Insight Building Automation.

Teknikentreprenøren Bravida Danmark har opkøbt Insight Building Automation, der har afdelinger i Silkeborg og Roskilde.

Læs også: Bravida er i stærk vækst

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Med købet af Insight Building Automation opruster Bravida kompetencerne inden for rådgivning, styring og overvågning af bygningstekniske anlæg, og vi glæder os over at kunne overtage en veletableret specialistvirksomhed, som arbejder med at kombinere innovative idéer med de nyeste tekniske muligheder”, siger administrerende direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey, og fortsætter:

”Købet understøtter samtidigt vores strategi om at tilbyde vores kunder alt fra det enkle til de komplekse koncept- og systemløsninger, gerne understøttet af vores eksisterende fagydelser indenfor el, VVS, køl, ventilation, sprinkler og sikring”.

Fortsætter som hidtil indtil videre
Bravida overtog Insight Building Automation den 10. januar, og samtlige 22 medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller. Derudover fortsætter direktøren i Insight Building Automation, Brian Steen Hansen, som ansvarlig for aktiviteterne.

”Vores største aktiv i Insight Building Automation er vores mange dygtige specialister, der har mange års erfaring inden for branchen. Det har for os været naturligt, at vi på et tidspunkt skulle blive en del af en større teknisk organisation, og vi har vurderet, at potentialet for vækst bedst kan forløses ved at blive en del af en af Danmarks største installationsvirksomheder”, siger Brian Steen Hansen.

Læs også: Bravida inviterede fremtidens installatører til fodbold

Virksomhedens overflytning til Bravida sker senere i 2019, hvilket i praksis betyder, at virksomheden indtil videre fortsætter under de nuværende vilkår.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere