08.11.2018  |  EL  |  Branchen

Bravida er i stærk vækst

Bravida Danmark har offentliggjort sin opgørelse for 3. kvartal, der viser en omsætningsstigning på 30 procent.

I 3. kvartal af 2018 er Bravida Danmarks omsætning steget med 30 procent. Det skyldes primært, at storinstallatøren er involveret i to store sygehusprojekter.

Læs også: Bravida inviterede fremtidens installatører til fodbold

Bravidas driftsresultat for samme kvartal steg med hele 111 procent, men den høje stigning skyldes også et minus i sidste års opgørelse for samme periode.

Koncernens antal af ordrer steg med 65 procent i 3. kvartal, hvilket hovedsageligt er på grund af en storordre på elinstallationer på et af sygehusbyggerierne.

”Vi oplever et godt marked både indenfor den offentlige og den private sektor. Det afspejler sig i den meget stærke vækst Bravida Danmark har præsteret i 3. kvartal 2018. Det er med stor tilfredshed, at jeg kan notere mig, at vores indtjening også følger med og har udviklet sig i en særdeles positiv retning”, siger adm. direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey, og tilføjer:

Læs også: Bravida skal stå for teknikken i nyt lufthavnshotel

”Vi skal fortsætte den gode udvikling, og samtidig skal vi sætte endnu mere fokus på at få flere serviceaftaler i hus, da de bidrager til en stabil og langsigtet indtjening”.

- SN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere