03.12.2019  |  VVS  |  Branchen

Bravida opkøber mindre VVS-firma i trekantområdet

Bravida har indgået aftale med Hoffmann om køb af Alpedalens VVS i Fredericia.

Alpedalens VVS, der siden 2016 har været et selskab i entreprenørvirksomheden Hoffmann, er blevet opkøbt af teknikentreprenøren Bravida. Ifølge Jørn Tønnes, der er regionsdirektør i Bravidas Region Syd, er handlen sket på baggrund af en længerevarende strategi om øget tilstedeværelse og vækst i trekantområdet, hvor der i den forbindelse skal åbnes et tværfagligt teknikhus i Kolding i starten af 2020:

”Jeg er meget glad for, at vi nu kan byde medarbejderne i Alpedalens VVS velkommen til Bravida. Alpedalens VVS er et velrenommeret firma, som passer godt ind i vores forretning. Det falder helt naturligt, at Alpedalens VVS bliver en del af vores eksisterende VVS forretning og er med til at styrke kompetencerne i det nye teknikhus i Kolding”.

Læs også: Bravida køber kølevirksomheden ICS

Bravida og Hoffman har i flere år arbejdet sammen, hvor begge parter ser overtagelsen som en styrkelse og forlængelse af samarbejdet.

”Bravida er på forhånd repræsenteret i trekantområdet, og jeg er overbevist om, at købet vil blive en fordel for de nuværende kunder i Alpedalens VVS, der får adgang til Bravidas brede palet af kompetencer og services. Vi er begge succesfulde firmaer på landsplan, og jeg mener, at vi på god vis vil kunne videreføre det gode samarbejde”, siger John Mathson Hansen, regionsdirektør i Hoffmann Teknik.

Bravidas overtagelse af Alpedalens VVS har fundet sted, og medarbejderne fortsætter i deres nuværende roller med afdelingschef Keld Jørgensen fra Bravida som daglig leder.

- HL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere