02.06.2021  |  EL  |  Sikkerhed

Bravida skal sikre svenske Åhlens nye logistikcenter

Bravida har fået overdraget leveringen af sikkerhedsløsninger i Åhlens nye logistikcenter til en ordreværdi på 7,1 millioner svenske kroner.

Åhlens nye automatiserede lagercenter og centrale lager bygges for at imødekomme alle behov inden for logistik og tilføje stor fleksibilitet i salgskanalerne. Bravidas opgaver inkluderer installationer mod indbrud, til låse, CCTV og speedgates.

- Vi ledte efter en sikkerhedspartner, der blandt andet havde et højt niveau af viden om sikkerhed for logistikoperationer. Valget faldt på Bravida, som vi har god erfaring med i tidligere fælles projekter”, siger Jenny Hedström, sikkerhedschef, Åhlens Sverige. Han tilføjer, at de i fællesskab udarbejdede en god løsning til Åhlens behov, som han er tilfreds med.

Lokalerne er spredt over et areal på 37.400 kvadratmeter, der vil blive brugt til e-handel samt levering til omkring 50 stormagasiner rundt om i Sverige.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere