Driftssikkerhed

Sikring

Bravida skal sikre svenske Åhlens nye logistikcenter

Bravida har fået overdraget leveringen af sikkerhedsløsninger i Åhlens nye logistikcenter til en ordreværdi på 7,1 millioner svenske kroner.

Branchen

Industrivirksomheder ruster sig mod cyberangreb

Mere end fire ud af ti virksomheder har allerede iværksat tiltag for at sikre sig mod digitale indbrud. Men det er slet ikke nok ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Virksomhedsdrift

IoT-sikkerhed kræver forståelse for teknik, forretning og organisation

Flere virksomheder ser sikkerhed som et afgørende parameter, når de kobler deres produkter til nettet. Det viser en ny undersøgelse fra Alexandra Instituttet. Men det kan være svært for virksomhederne at finde det rette niveau for IoT-sikkerheden uden en klar afdækning.

Sikring

Smart fejlsøgning på Øresundsbroen med effektiv banerelæ

ABB har leveret de nye relæer, som er med til at sikre togdriften på Øresundsbroen mellem Danmark og Sverige. Den nye teknik betyder, at eventuelle afbrydelser af kørestrømmen og nedrevne køreledninger findes hurtigt.

Indhold fra partner

Intelligente installationer

Ørsted: Fjernovervågningssystem skal sikre driftssikkerhed

Et watch-it-smart-system skal give Ørsted-kraftværkerne bedre muligheder for at udsætte driftsstop samt gøre det nemmere at forudsige fejl og havari.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere