09.06.2022  |  EL  |  Sikkerhed

Har du også behov for at overvåge kritiske processer i dine bygninger?

Indhold fra partner Hvad er dette?

I moderne bygningsautomatik og HVAC applikationer er det påkrævet med en hurtig indgriben, hvis eksempelvis pumper eller blæsere i en bygning fejler. På den måde kan eventuelle konsekvenser og tab reduceres til et absolut minimum.

Den netop lancerede EISH strøm sensor fra Carlo Gavazzi er let at integrere i både eksisterende og nye installationer, den fylder ikke meget og den muliggør detektion af strømme helt ned til 200 mA og op til 60A. Strømsensoren kræver ovenikøbet ikke nogen ekstern strømforsyning så montagen er dermed meget hurtig og simpel samtidig med at solid-state udgangen gør at den kan integreres med flere styringer.

LÆS OGSÅ: Månedens udfordring: Installatører kan bidrage kæmpestort til energioptimering

Strøm sensoren vil hurtigt kunne give et signal til bygningens overordnede styring, ligegyldigt om det er en PLC, et BMS system eller Carlo Gavazzis egen UWP 3 controller, om at en kritisk proces ikke kører og en udbedring kan hurtigt sættes i værk.

Læs nærmere i vores whitepaper, som enkelt beskriver de fordele du kan få ved at implementere overvågning af dine kristiske processer indenfor bygningsautomatik.

  • Lille størrelse: for nem indbygning i ekstisterende tavler
  • Let montage og kabling: giver lavere materiale og montage omkostning
  • Solid state udgang: For let integration med PLC, BMS eller anden styring
  • Immunitet overfor motorers startstrømme

-AKJ

Mere fra Carlo Gavazzi

Carlo Gavazzi

https://carlogavazzi.dk

Carlo Gavazzi er en verdensomspændende koncern, som udvikler, producerer og sælger elektroniske komponenter for industri- og bygningsautomation samt energieffektive løsninger. Vi har over 120.000 installationer world wide. Carlo Gavazzi udvikler, producerer og sælger sensorer, overvågningsrelæer, timere, energiledere, solid state relæer, elektroniske m…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere