10.03.2022  |  VENTILATION  |  El-materiel

Ved du om dine kritiske processer kører?

Indhold fra partner Hvad er dette?

I bygninger er mange systemer og processer ofte kritiske for bygningens funktion. Fejler en pumpe eller en motor i et ventilationsanlæg er det kritisk at få hurtig besked om at en proces ikke kører. Det kan Carlo Gavazzis nye strøm relæ gøre.

 Carlo Gavazzi har netop introduceret det helt nye strømrelæ, type EIS H, som hverken kræver ekstern forsyning, komplekse justeringer og samtidig er let at installere eller eftermontere.

Relæet har solid-state udgang og kan detektere strømme helt ned til 200 mA. Så hvis en motor eller pumpe er aktiveret men ikke starter, kan udgangen på strømrelæet aktivere en alarm så en udbedring hurtigt kan iværksættes. Dette øger i sidste ende bygningens komfort, sikkerhed og optimale drift.

Se mere på denne side, hvor du også kan bestille vores whitepaper, som i detaljer beskriver fordelene ved overvågning af kritiske processer. Du har også mulighed for at få tilsendt en gratis vareprøve til test i din bygning. Så har du mulighed for i praksis at prøve det af, som er beskrevet i whitepaperen.

Mere fra Carlo Gavazzi

Carlo Gavazzi

https://carlogavazzi.dk

Carlo Gavazzi er en verdensomspændende koncern, som udvikler, producerer og sælger elektroniske komponenter for industri- og bygningsautomation samt energieffektive løsninger. Vi har over 120.000 installationer world wide. Carlo Gavazzi udvikler, producerer og sælger sensorer, overvågningsrelæer, timere, energiledere, solid state relæer, elektroniske m…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere