08.12.2021  |  EL  |  Intelligente installationer

Verdens første intelligente fisheye-kameraer vil fornye sikkerhedsbranchen

Nye intelligente fisheye-kameraer fra sikkerhedsfirmaet i-PRO EMEA lanceres i denne måned. Kameraerne er de første af deres slags inden for S-serien, lyder det fra firmaet, der for nylig blev etableret som selvstændig virksomhed.

I denne måned bliver seks nye intelligent 360 graders fisheye-overvågningskamera lanceret under i-PRO EMEAs varemærke. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra sikkerhedsfirmaet, der i 2019 sprang ud af Panasonic som selvstændig virksomhed.

Overvågningskameraerne, som hører til den såkaldte S-serie, er de første af deres slags. Ifølge i-PRO EMEA indeholder AI-teknologi, som gør det muligt at registrere bevægelser, optælling af besøgende eller køretøjer, registrering af kødannelse og knudepunkter i butikken samt heat mapping. Disse funktioner udgør kameraernes kunstige intelligens, der blandt andet skal bruges af virksomheder til beskyttelse og analyser i realtid.

”Med de nye kameraer udvider vi vores plan om at skabe mere og lettere adgang til brugen af kunstig intelligens. På samme tid får vores kunder muligheden for at kombinere kraftfuld hardware med deep learning-applikationer på kanten af netværket, hvilket skaber bedre analyser. Kameraerne kan afvikle tre deep learning-applikationer på samme tid, hvilket skubber til branchen og demokratiserer kunstig intelligens som aldrig før,” siger Wanda Nijholt, marketings- og kommunikationsmanager hos i-PRO EMEA.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere