17.11.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Grundfos’ CR-industripumpe bliver 50 år

For at markere jubilæet følger virksomheden op på de seneste lanceringer med tilføjelsen af CR 255-pumpen, hvilket fuldender serien af ekstra store CR-pumper.

Grundfos har lanceret en yderligere udvidelse af CR-serien, der løfter de nuværende standarder for energieffektivitet og ydeevne inden for vertikale flertrins in-line pumper til næste niveau. Det har de gjort i hånd med fejringen af CR-industripumpe bliver 50 år.

”Vores mange års erfaring med CR-konceptet betyder, at vi kan designe, teste og producere pumper, der har en suveræn driftsikkerhed, høj ydeevne og effektivitet samt lave livscyklus-omkostninger”, siger Morten Gylling, Product Director, Multistage, Grundfos.

Grundfos’ CR-pumpeserie er verdens første vertikale flertrins in-line centrifugalpumper og bruges primært inden for vandforsyning, vandbehandling og stort set alle industrielle løsninger – også inden for højtryk, varme, farlige, brændbare og aggressive væsker. Siden starten er mere end 3,5 millioner CR-pumper taget i brug i industrien rundt om i verden.   

Efter en tidligere introduktion af pumperne CR 185 og CR 215 har Grundfos nu tilføjet den nye CR-255-pumpe, der øger det maksimale vandflow til 320 kubikmeter per time. 

-CH 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere