19.05.2022  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Bravida vinder stor teknikentreprise for AGC Biologics A/S

Bravida Danmark har underskrevet en aftale med AGC Biologics A/S om levering af komplet installationspakke til deres 18.000 kvadratmeter bygning, der opføres i Søborg det næste år.

Bravida har indgået kontrakt om levering af hele installationspakken til det 18.000 kvadratmeter store byggeri, der skal indeholde produktionsfaciliteter (renrum), kvalitetslaboratorier, lager og afsendingsområder. Derudover består byggeriet af kontorer, kundecenter, forsyningskæder samt parkeringskælder.

Teknikentreprisen omfatter ventilation, vand, afløb, varme, køling (ekskl. Kølecentral), bygnings-el, IT-infrastruktur, sikring, BMS og sprinkling. Derudover omfatter aftalen også, at Bravida skal levere solceller til bygningen.

LÆS OGSÅ: Arbejdsgiverforening: Seniorer skal motiveres til at blive længere på arbejdsmarkedet

Tidligere gode erfaringer

”Det er en stor og spændende opgave, hvor vi får det samlede ansvar for teknik inklusiv koordinering mellem fagene. Vi har i forvejen rigtig god erfaring med denne type projekter, og det er endnu et led i vores udbygning af kompetencer inden for farmaindustrien”,  siger Kurt Kastrup Vestergaard, regionsdirektør i Bravida Danmark region Entreprise.

Også hos AGC Biologics A/S, der udvikler og producerer lægemidler på kontrakt for medicinal og biotech virksomheder i hele verden, er der tilfredshed med aftalen:

”Vi er glade for at have Bravida med som teknikentreprenør qua deres erfaring med denne type af opgaver, og vi ser frem til et konstruktivt samarbejde”, siger Morten Vilstrup, der er projektdirektør hos AGC Biologics A/S.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere