11.04.2017  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Brunata opgraderer vognpark i dialog med medarbejdere

Hos servicekoncernen Brunata har man via en åben dialog med medarbejderne for nylig opgraderet virksomhedens vognpark med fokus på komforten for medarbejderne.

Sidste år investerede Brunata i en opgradering af virksomhedens vognpark, hvorfor alle varebilerne blev skiftet ud til nye Ford Transit Connect varebiler henover sidste sommer og efterår.

Beslutningen blev taget på baggrund af virksomhedens medarbejdere, der i en periode havde testet forskellige nye modeller.

Samtidig skulle specialindretningerne enten flyttes fra de udskiftede varebiler eller suppleres med nye løsninger, ligesom varebilerne alle skulle folieres, før de var klar til at køre ud på vejene.

”Bilerne er et meget vigtigt redskab, og serviceteknikerne tilbringer mange timer hver dag ude på vejene og hos kunderne. Derfor har vi først og fremmest lagt vægt på at sikre korrekt indretning og god komfort for medarbejderne i forbindelse med opgraderingen”, siger Dan Christensen, der er Brunatas distriktsleder i Skandinavien.

Han forklarer videre, at det også havde høj prioritet, at firmaet fik reduceret vognparkens miljømæssige og økonomiske omkostninger, så den nylige opgradering kunne afspejle virksomhedens grønne profil.

Læs også: Flådestyring sparer 11 procent i brændstof

I forbindelse med opgraderingen allierede Brunata sig med Autolease, der bl.a. er en del af DNB-koncernen, og Sortimo, der er specialist i sikker, fleksibel og robust indretning af varebiler.

Sammen planlagde de processens forløb hen over sommeren og efteråret i 2016, hvor man bl.a. aftalte, hvornår og hvordan bilerne skulle leveres til de forskellige stadier af klargøringsprocessen, før de kunne tages i brug.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere