Buhl & Bønsøe A/S

www.buhl-bonsoe.dk

Branche/Sektor:

Indeklima, Køling, Måling, Overvågning, Termografi, Varmeanlæg, Varmeinstallationer, Varmepumper, Ventilation

Om

Buhl & Bønsøe har mere end 40 års erfaring med import og markedsføring af professionelle kvalitetsprodukter inden for måleteknologi. 

Foruden salg og service, tilbyder vi kalibrering af alle fabrikater måleudstyr inden for fugt, temperatur, tryk, gasser, luftvolumen, OR-målinger mm. Det foregår på vores på vores D…

Læs mere  

Om

Buhl & Bønsøe har mere end 40 års erfaring med import og markedsføring af professionelle kvalitetsprodukter inden for måleteknologi. 

Foruden salg og service, tilbyder vi kalibrering af alle fabrikater måleudstyr inden for fugt, temperatur, tryk, gasser, luftvolumen, OR-målinger mm. Det foregår på vores på vores DANAK akkrediterede laboratorium eller on-site. 

Vi tilbyder også udstyr og konsulenter til termisk validering og mapping af kølerum og fryserum.

Vores kunder og samarbejdspartnere findes indenfor emission og procesanalyse, energivejledning, fødevareproduktion, gas- og olieservice, indeklima, industri, køleteknik, pharmatech og biotech, restaurant, catering og supermarkeder og ventilations- og klimaanlæg.

Kontaktpersoner

Heidi Terndrup

Marketing- & kommunikationsansvarlig

Kim Max-Christensen

Produktchef

Pia Lychau Lauritsen

Salgs og Marketingchef

Klaus Buhl

Direktør

Events

Konference 21 Maj 2019

Buhl & Bønsøe deltager på "Varmeservicedagen"

Teknologisk Institut afholder "Varmeservicedagen" d. 21. maj 2019. Buhl & Bønsøe deltager og giver et oplæg om emnet "Måleteknik: Der er en årsag til, at dit udstyr skal kalibreres".

9:00 Teknologisk Institut, Taastrup

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere